Огнеустойчиви силиконови профили

Опитът ни в доставката и производството на продукти за пожарна безопасност, означава, че притежаваме полезни знания в областта и на огнеустойчивите силиконови профили.

Обикновените огнеустойчиви силиконови профили, обикновено издържат на високи температури до над +220°С и са самозагасящи се, като почти всички стандартни класове на този тип силикон покриват изискванията на UL94HB.

В някои случаи обаче има нужда от покриването на специални изисквания в области като самолетна индустрия, железопътна индустрия, корабна индустрия, масов транспорт, автомобилен транспорт и др., при които силиконовите профили за уплътнение трябва да бъдат с по-висок стандарт на негоримост и с ниско ниво на димни емисии.

Предлагаме голям асортимент от огнеустойчиви силиконови профили, които покриват изискванията на UL94V0, ABD0031 и BS6853 и директивите за халогенни, токсични и димни емисии необходими, за да бъдат вложени в множество превозни средства, огнеупорни врати, климатични инсталаци, морска индустрия, железопътен транспорт и друг масов транспорт.

Огнеустойчивите силиконови профили, които предлагаме са налични в множество твърдости, като цветът им може да бъде подбран според изискванията на проекта Ви. Работим само с доставчици на суровини за производство на огнеупорни силиконови профили, които гарантират пълна и стриктна проследяемост на материалите, която е изискване за този тип продукти.

Екструдираме огнеустойчиви силиконови профили по поръчка, които често се влагат в пожарни и евакуационни врати, климатизационни и други промишлени инсталации  – под формата на правоъгълни силиконови профили, D профили от огнеустойчив силикон, е-профили от огнеупорен силикон, всякакви други форми, отливки и гарнитури от високотемпературен силикон  – с и без самозалепващ гръб.

От идеята Ви, през скицата и чертежа – до тестовата мостра от огнеустойчивия силиконов профил минават обикновено максимум 2 седмици, в случай че изборът Ви е различен от над 5000-те вида матрици, с които разполагаме. Разбира се винаги сме на разположение за съвет или да изготвим оферта за Вас за силиконови огнеустойчиви профили.


Високотемпературни силиконови профили

Високотемпературни силиконови профили

Екструдираме и отливаме високотемпературни силиконови профили, които издържат на температури до над 300°C. Те са налични в твърдости, вариращи от 30 до 80 Shore A, като същите могат да бъдат пигментирани в почти всеки цвят, който желаете. Можем да екструдираме високотемпературния силикон под формата на профили, тръби и шнурове, като ..

0.00лв

Огнеустойчиви силиконови профили

Огнеустойчиви силиконови профили

Огнеустойчивите силиконови профили съдържат допълнителни съставки, които осигуряват на материала самозагасящи свойства, ниски димни емисии и слаба токсичност на отделените газове. Огнеустойчивите силиконови профили се ползват широко в железопътната индустрия, обществения транспорт, на места, където се изисква ниско ниво на димоотделяне при пожар, ..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)