Ножови шибъри

Ножовите шибъри са предпочитани в приложения, включващи гъсти течности с примеси, тъй като техните ножове могат да разрежат тази гъста маса. Този тип шибъри се използват и на места, които включват течности висок вискозитет като например тежки масла, леки греси, меласи, мед, кремове и други негорими вискозни флуиди. Ножовите шибъри, които предлагаме се произвеждат, както в малки, така и в много големи размери, за да се контролира по-точно гъстия поток на флуида.

Въпреки предимствата си ножовите шибъри имат някои ограничения при ниски налягания и не са оптималния избор в приложения, които изискват силно хигиенни условия. Те са отлична алтернатива на места, където е нужен отсекателен клапан. Ако е необходимо могат да бъдат използвани и за контрол на потока, но като цяло това не е препоръчително поради повредите, които могат да настъпят от вибрации, причинени от потока.


Ножов шибър - двупосочен - Series AB

Ножов шибър - двупосочен - Series AB

Ножов шибър – двупосочен – междуфланцеви тип – AB Series  Този ножов шибър е тип Wafer и е от двупосочен вид. Монолитно отлятият му корпус е с водачи на ножа, които го стабилизират. Ножовите шибъри от този вид предоставят високи стойности на дебита с нисък пад на налягането. Предлагаме шибърите в ком..

0.00лв

Ножов шибър - еднопосочен - междуфланцеви тип - Series A

Ножов шибър - еднопосочен - междуфланцеви тип - Series A

Ножов шибър – еднопосочен – междуфланцеви тип – A Series Този ножов шибър е тип Wafer и е от еднопосочен вид. Монолитно отлятият му корпус е с водачи на ножа, които го стабилизират. Ножовите шибъри от този вид предоставят високи стойности на дебита с нисък пад на налягането. Предлагаме шибърите в комбинация от ..

0.00лв

Ножов шибър - еднопосочен - тип ALUG

Ножов шибър - еднопосочен - тип ALUG

Еднопосочен ножов шибър тип “Lug” корпус от чугун GJL‐250 или неръждаема версия от  CF8M с нож от неръждаема стомана AISI304 / 316 Отлят корпус от моноблок с вътрешни канали за оптимално движение на ножа при затваряне с уплътнение на ножа предоставя висок дебит със слаб пад на налягането ножовият шибър от този тип мож..

0.00лв

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Ножовият шибър с издигащ се шпиндел е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.Ножов шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидНожовият шиб..

0.00лв

Ножов шибър с неиздигащ се шпиндел

Ножов шибър с неиздигащ се шпиндел

Приложение: Ножовият шибър е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.Ножов шибър с неиздигащ се шпинделРаботен флуидНожовият шибър е подходящ за флуиди като ..

0.00лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)