Разпенен PVC / Поливинилхлорид

Разпенено ПВЦРазпенен PVC 

Разпененият ПВЦ на листи се ползва широко в приложения на открито и закрито. Химическият му състав е изграден на основата на Поливинилхлорид. Плоскостите от разпенено PVC, предлагани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД се употребяват както в рекламната, в строителната, така и в мебелната индустрия.

Разпененото ПВЦ е с ниско тегло, като съдържа пяна от поливинилхлорид, която е лека и устойчива на влага и корозия. Този пластмасов материал е устойчив на химикали и е с ниска влагоабсорбция.

Дебелините на стандартните разпенени ПВЦ листи варират от 3 до 35 мм, като по заявка могат да бъдат изработени и по-дебели. Повърхността на PVC листите от разпенен материал лесно може да се дълбае, гравира, боядисва, ламинира и върху нея може да се печата. Това я прави предпочитан избор от рекламните агенции за изработка на реклами, табели и други детайли. Разпененото ПВЦ не избледнява с течение на времето и не променя цвета си.

Предимства на разпенените ПВЦ листи:

Не поглъщат вода и са устойчиви на киселини, горещина, светлина, вибрации. Разпененото ПВЦ е с отлични термо- и шумоизолационни свойства Текстурата на Разпенения ПВЦ материал е лека и могат да се обработват и пренасят лесно.
Разпенените PVC плоскости са с отлични свойства, които ги правят предпочитани в мебелната промишленост Негорими са,  и се самозагасят при пожар. Разпененото ПВЦ може да се реже и обработва лесно с най-обикновени инструменти.
Идеален заменител са на алуминий, дърво и други композитни материали. Разпененото ПВЦ е твърдо и здраво, но същевременно гъвкаво. Лепи се лесно
Гладка повърхност, която е твърда и се надрасква трудно. Не избледнява с течение на времето Подходящ е за термоогъване, сгъване и формоване.

Разпенени ПВЦ плоскости

Разпенени ПВЦ плоскости

Разпенени ПВЦ листи / Разпенени PVC плоскости се изработват от лека PVC пяна, със затворени клетки, формиращи твърда PVC консистенция. Този ПВЦ материал се ползва широко в рекламната индустрия и за оформяне на архитектурни елементи от типа на преградни стени, врати, дограма, табели и знаци, изработка на модели, термоформоване и др. Разпененот..

0.00лв

Разпенено ПВЦ за мебели

Разпенено ПВЦ за мебели

Разпенено ПВЦ за мебели  Тези разпенени ПВЦ листи се ползват в мебелната промишленост и се предлагат в различни дебелини – от 10 до 30 мм, в ширина 1200 и дължина до 3000 мм. ПВЦ плоскостите от разпенен ПВЦ, предназначени за изработка на мебели, вече са се превърнали в истинска алтернатива на шперплата, поради предимстват..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)