Стъклен плат

Разнообразните свойства на стъклените влакна под формата на стъклен плат, го правят уникален индустриален тъканен продукт. Стъкленият плат под формата на тъкан от стъклени нишки притежава отлична комбинация от свойства - от висока якост - до огнеустойчивост.

Широката разновидност от стъклените влакна на плата и типа на оплетката, които ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД преедлага предоставят неограничен потенциал за дизайн, позволявайки стъкленият плат да бъде подбран точно според най-добрата комбинация от издръжливост на тъканта, икономичност и гъвкавост. Стъкленият плат издържа на температури до над 550° C.

Стъклената тъкан се използва широко в индустрията. Голямата якост, пространствена стабилност, вариантите на оплетка, гъвкавост и отличните електрически изолационни свойства са само част от характеристиките на стъкления плат, които осигуряват оптимално представяне и икономия  с този високотехнологичен материал.


Стъклен плат с метална нишка - до 550°C

Стъклен плат с метална нишка - до 550°C

Стъклената тъкан с метална нишка/ 550°C е висококачествен изолационен високотемпературен тъканен продукт, който в основата си е изграден от стъклени нишки. Стъкленият плат с неръждаема метална нишка е с висока температурна устойчивост  до 550 С и е с отлични електро- и топлоизолационни свойства. Стъкленият плат има вградена метална V4A ни..

0.00лв

Алуминизиран стъклен плат с фолио

Алуминизиран стъклен плат с фолио

Алуминизираният стъклен плат е алуминизирана версия на стъкления плат, използвана, за да се предотврати разпокъсването след отрязване. Алуминизираният стъклен плат е с алуминиево фолио, и е подходящ за защита от лъчиста топлина. Алуминизираният стъклен плат е наличен и със самозалепващ гръб и може да бъде изрязан в различни ширини, така че да ..

0.00лв

Кариран стъклен плат

Кариран стъклен плат

Карираният стъклен плат  e произведен от непрекъсваеми стъклени влакна, устойчиви на температури до 550°C. Карирано изтъканият стъклен плат гарантира отлична механична устойчивост. Карираният стъклен плат е химически устойчив и корозионно устойчив. Карираната стъклена тъкан  може да бъде алуминизирана, за да се намали разкъсването пр..

0.00лв

Стъклен плат до 550°C

Стъклен плат до 550°C

Thermo E-стъклен плат/ 550°C E-стъклото е висококачествен продукт и е в основата на нашите Thermo-E-стъклени изделия. То е с висока температурна устойчивост и отлични електро и топлоизолационни свойства...

0.00лв

Стъклен плат с Вермикулит

Стъклен плат с Вермикулит

Стъклен плат с Вермикулит Стъкленият плат с вермикулит е изключителен високотемпературен защитен плат, създаден специално за заваръчната и металообработващата промишленост. Стъкленият плат с вермикулит се произвежда от експандирани стъклени нишки, които позволяват по-добра специфична плътност и изолационни стойности. Стъклената тъкан с вермику..

0.00лв

Тефлонизиран стъклен плат със самозалепващ гръб / Стъклотефлонов плат

Тефлонизиран стъклен плат със самозалепващ гръб / Стъклотефлонов плат

Тефлонизиран стъклен плат със самозалепващ гръб  Стъклотефлоновият плат се отличава с изключително гладка повърхност и високо съдържание на тефлон / PTFE. Структурата на тефлонизирания стъклен плат  / стъклотефлонов плат гарантира отлична стабилност на размерите. Този тип тъкан издържа от -150°C до +260°C.  Химическата ине..

0.00лв

Тефлонизиран стъклен плат без самозалепващ гръб

Тефлонизиран стъклен плат без самозалепващ гръб

Тефлонизиран стъклен плат без самозалепващ гръб се отличава с изключително гладка повърхност и високо съдържание на тефлон / PTFE. Структурата на тефлонизирания стъклен плат гарантира отлична стабилност на размерите. Този тип тъкан издържа от -150°C до +260°C. Химическата инертност и водоотблъскваща способност на тефлона защитава частит..

0.00лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)