Екструдирани гумени профили

Хиляди видове гумени профили - повече от 3500 типа екструдирани гумени профила - от гума, силикон и всякакви други еластомерни материали(EPDM, NBR, CR, FKM и много други), по съществуващи матрици или по клиентска заявка, могат да бъдат открити в нашето портфолио. Широк диапазон от материали и продукти с много възможности - но по-важното е как сред тях да откриете това, което Ви е нужно. Нашият уебсайт е бърз и с добра навигация и лесна откриваемост на нужния ви гумен профил. 

Екструдираните гумени профили могат да се използват, както в индустрията, така и в домакинството. Налични са огромен набор от EPDM, витонови и NBR профили, термопластични еластомерни профили, пластмасови профили, различни от силиконовите и гумените. Сместа за EPDM или NBR гумата или тази за специалните полимери се приготвя специално според предназначението.

Термоустойчиви уплътнения, топлоустойчиви кухи профили, изолационни профили за дограма и прозорци, плоски еластомерни профили, гумени профили за естетичен вид на продукта и за предпазване от порязване, профили за защита на ъгли, фендери, топлоустойчиви уплътнения, микропорести гумени профили, гумени ръкави - всичко те могат да бъдат открити в асортимента ни.

При избора Ви на материал, моля отбележете приложението, в което ще използвате профила. Ако се затруднявате, нашите експерти ще се радват да Ви помогнат при избора на форма и материал на гумените профили.

Просто кликнете върху категорията на профила, която сте си избрали, и разгледайте видовете и размерите от него, които предлагаме. Добавете количеството от търсения профил и след няколко клика, ще имате желания профил. Ако все още не можете да откриете профила си, можете да разгледате обширния ни:

Гумени профили – Пълен каталог(29,1 mB)


Няма продукти в тази категория.