NBR маслоустойчива гума

Нитрилната маслоустойчива гума NBR е най-често използвана,  там където се изисква издръжливост на масла и горива,  като например при автомобилните гарнитури и уплътнения и други уплътнителни елементи попадащи в контакт с горещи масла.

От маслоустойчива гума NBR с твърдост 70 Shore A се изработват технически артикули от всякакъв тип,  като маркучи,  мембрани, гумено-метални елементи, тампони и окачване на мотори. 

Устойчивостта на NBR гумата към ароматни въглеводороди е по-добра от тази на неопрена. Маслоустойчивата гума е с отлична издръжливост към минерални и растителни масла,  но с относително слаба устойчивост към разяждащото действие на окисляващите разтворители като ацетона,  метил етил кетона и други кетони.

Маслоустойчивата гума на листи от тип NBR е с добра устойчивост към киселини и основи с изключение на тези,  които са с силен окислителен ефект. Издръжливостта на маслоустойчивата гума към топлинно стареене е добра и често се счита за предимство пред естествения каучук., но за външни условия се препоръчва EPDM.


NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД. Маслоустойчивата гума е н..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa  Нашата маслоустойчива гума с твърдост 65 Shore A, представлява каучуков лист от нитрилна NBR-гума от висок клас в черен цвят. NBR е гума, издържаща на масла и горива, които са на основата на петролни съставки, дизел или пропан-бутан. Освен това маслоустойчивата NBR гума е издръжлива към минер..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5Mpa  маслоустойчивата гума с устойчивост до 5 Mpa представлява еластомер от групата на синтетичните кополимери – акрилонитрил-бутадиен. Тази гума издържа на масла, но е със слаба устойчивост на атмосферни влияния. Използва се предимно за изработка на уплътнения за машини, които работят с масла,..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)