Уплътнения за хладилни врати

Предлагаме огромен спектър от уплътнения за фризерни врати от търговски тип и хладилни помещения. Ако не сте сигурни за точния тип хладилно уплътнение, можете да ни изпратите снимка на съществуващото, за да Ви помогним при избора Ви. Уплътненията за хладилни врати и помещения са уплътнителен фитинг, който предотвратява навлизането на топлина, влажен въздух и прах в хладилното помещение, като така директно намалява енергията необходима за охлаждане.
 
Чрез намаляване на влагата, която влиза в хладилното помещение, уплътненията за фризерни врати ограничават образуването на лед върху охладителните инсталации. Наличието на скреж и лед върху охладителните съоръжения, вследствие на повредено уплътнение на вратите, може сериозно да наруши функционирането на системата – обледяването може да наруши топлинния трансфер, да ограничи преминаването на студен въздух, като така да увеличи електрическата консумация в цикъла на размразяване.
Поради това замяната на дефектните уплътнения за хладилни врати намалява времето за работа на компресорите и подобрява общата ефективност на процеса на охлаждане на хладилното помещение.
 
Навременната смяна на уплътненията и профилите за хладилни врати води до икономия от високи сметки за ток, които се отразяват в спестявания от електроенергия всеки месец. Уплътненията за хладилни врати са и важен детайл, когато става въпрос за безопасност при съхранение на храните. В сила са множество стандарти за безопасност на храните, които гарантират запазване качествата на месо, млечни изделия, замразени зеленчуци, плодове, зеленчуци и напитки. 
 
Можем да Ви доставим правилното оригинално хладилно уплътнение именно за Вашата конкретна инсталация. В състояние сме да Ви дадем и насоки, както и професионална консултация относно замяната на съществуващите уплътнения за хладилни врати, чрез идентифициране на правилния тип, сглобяване на подходящото уплътнение и доставка до няколко работни дни.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Уплътнения за хладилни врати

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Тагове: Уплътнения, за хладилни врати