Полиамид 6 на листи - с масло  

Листите от Полиамид 6 с масло са инженерна пластмаса с продуктови характеристики, включващи отлични плъзгащи свойства, самосмазващи и подобрени антизалепващи качества.

Маслонапълненият Полиамид 6 на плочи е специална формулировка на полиамид 6 с добавен пълнител – течно смазващо вещество, капсулирано в течение на производствения процес, за да се постигне истинско смазване на повърхността на плъзгащия лагер. Това е лят полиамид на плоскости с вградено маслено обмазване.

По време на производствения процес смазващото вещество напълно и равномерно се разпростира в структурата на лятия полиамид 6 под формата на листи. Полиамидът с масло е изработен така, че лубрикантът става единна част от съдържанието на материала и не може да бъде изхвърлен, да изтече или да изсъхне дори при най-суровите работни условия.

Масленият пълнител на полиамид 6 на листи намалява триенето по повърхността на детайлите с до 25%, като в резултат на това удължава живота им, в сравнение с ненапълнените версии на полиамида или тези с пълнители на базата на молибден. Стандартно доставяния полиамид с масло на плочи е в жълт цвят, но може да бъде доставен и в зелен, черен цвят, както и в бяло - с одобрение от FDA и USDA.

Дълготрайната работна температура на маслонапълнения полиамид на листи варира от -40°C до 85°C , като той може да издържи краткотрайно и до 160°C. Типични сфери на приложение за полиамид 6 на листи с масло включват машинното инженерство, опаковъчната индустрия, конвейрни инсталации, машинни части като плъзгащи лагери, втулки, зъбни колела, уплътнения на кранове, износващи се повърхности, ролки, водачи и др.

Полиамид 6 на пръти – маслонапълнен вариант е материал, който лесно се поддава на обработка с CNC машини, може да се стругова и реже. Подобни материали, които предлагаме са лят полиамид 6 – натурален, както и полиацетал екструдиран на пръти. Ако имате необходимост от машинна обработка на прътите полиамид или изработка на детайл от тях, моля свържете се с нас за повече информация.

 

Плътност (g/cm³) 1.14
Влагоабсорбция (%) 3
Клас на горимост 3mm () HB
Клас на горимост 6mm () HB
Удължение на скъсване (%) ≥50
Еластичен модул на опън (Mpa) 3200
Твърдост, определена при удар със сфера (Mpa) 170
Твърдост по Shore листи Полиамид 6 с масло на листи(scale D) 82
Температура на разтапяне (°C) 220
Коефициент на линейно разширение (10⁻⁶K⁻¹) 90
Работна температура –дълготрайна – минимум (°C) -40
Работна температура –дълготрайна – максимум (°C) 85
Работна температура –краткотрайна – максимум (°C) 160
Температура на размекване Полиамид 6 с масло на листи(°C) 75

 

 

 
Обща спецификация
Приложение: общо машинно инженерство, опаковъчна индустрия, конвейрни инсталации, машинни части като плъзгащи лагери, втулки, зъбни колела, уплътнения на кранове, износващи се повърхности, ролки, водачи и др.
Температурен диапазон °С -40°C +85°C, за кратко +160°C
Относително тегло: 1.14 g/cm³
Цвят бял, жълт, зелен, черен
Продуктов лист

Полиамид 6 - маслонапълнен - на листи

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Полиамид 6 на листи - с масло

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Полиамид 6 MOS2 на пръти

Полиамид 6 MOS2 на пръти

Пръти от Полиамид 6 MOS2  Добавката на молибденов бисулфид в полиамид 6 / PA6  му придава завишена твърдост, здравина и пространствена стабилност поради кристализиращия ефект. В резултат на тази добавка от MOS2 обаче се намалява ударната здравина на полиамида. Добавянето на молибденов бисулфид към Полиамид 6 води до ..

0.00лв

Полиамид 6 на листи

Полиамид 6 на листи

Листи от Полиамид 6  Polyamide 6 (PA 6)  - под формата на листи е най-често срещаният полиамид, който съчетава в себе си балансирана комбинация от всички характеристики на тази група полимери. Влагопоглъщащите свойства и устойчивостта на удар на този материал заслужава внимание, както и издръжливостта му дори при ниски темпера..

0.00лв

Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 на листи

Полиамид 66 (PA 66) на листи / Листи полиамид 66 / Листи Nylon 66 притежава по-добра твърдост, абразивоустойчиост и термална стабилност на размерите. По отношение на тези аспекти, Полиамид 66 има сигурни предимства в сравнение с Полиамид 6. В сравнение с отлятите типове, Полиамид 66 на листи притежава по-ниска степен на абсорбция на влага. По от..

0.00лв

Полиамид 6 МOS2 на листи

Полиамид 6 МOS2 на листи

Листи от Полиамид 6 МOS2  Полиамид 6 MOS2 черен на плочи;  Добавката на молибденов бисулфид в полиамид 6 / PA6 дава завишена твърдост, здравина и пространствена стабилност поради кристализиращия ефект. В резултат на тази добавка от MOS2 обаче се намалява ударната здравина на полиамида. Добавянето на молибденов бисулфид към полиамид..

0.00лв

Полиамид 12 на листи

Полиамид 12 на листи

Полиамид 12 на листи се отличава с добра износоустойчивост и добър коефициент на триене. Полиамидът на плочи тип PA12 е с много ниска плътност в сравнение с останалите инженерни пластмаси - около (1,02 г/см3). Този тип полиамид, под формата на плоскости е много здрав полимер, който лесно издържа високи статични и динамични натоварвания.  ..

0.00лв

Полиамид 6 на пръти - с масло

Полиамид 6 на пръти - с масло

Полиамид 6 на пръти - с масло   Прътите от Полиамид 6 с масло са инженерна пластмаса с продуктови характеристики, включващи отлични плъзгащи свойства, самосмазващи и подобрени антизалепващи качества. Маслонапълненият Полиамид 6 на пръти е специална формулировка на полиамид 6 с добавен пълнител – течно смазващо вещество, капсу..

0.00лв

Тагове: Полиамид 6, пръти, с масло