Гумени компенсатори за храна

Предлагаме гумени компенсатори за храни от различни материали като бутил-каучук, EPDM гума, EPDM с FDA одобрение, Неопренови компенсатори, неопренови компенсатори с одобрение за храни, хипалон, нитрилна гума и естествен каучук.

Всички гумени компенсатори,  безопасни за употреба с храна, предназначени за хранително-вкусовата промишленост са подходящи за масла, мазнини от растителен и животински произход. Те са подходящи и за напитки, млечни продукти, зеленчуци и др.

Температурният диапазон за ползване на гумените компенсатори, предназначени за храни варира в зависимост от пренасяния материал от  -20°C до +90°C, временно до +100°C. Този тип гумени компенсатори не са електрически проводими, като за пълен вакуум могат да бъдат доставени с вграден антивакуумен метален пръстен.


Гумен компенсатор White NBR-W - за храни

Гумен компенсатор White NBR-W - за храни

Гумен компенсатор White NBR-W - за храни Този гумен компенсатор е подходящ за директен допир до хранителни продукти и е напълно безопасен за употреба в хранително-вкусовата промишленост. Гуменият компенсатор за храни и напитки е изработен от бяла на цвят NBR маслоустойчива гума, и има FDA одобрение. Тези гумени компенсатори за храни предлага..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)