Гумени компенсатори за химикали

Предлагаме гумени компенсатори с отлична химическа устойчивост срещу киселини, минерални киселини, основи, алкални елементи, алкохоли и др. химикали. Гумените компенсатори за концентрирани химикали, които можем да доставим в стандартни размери и размери по поръчка, притежават отлична издръжливост към оксидиращи химикали и са маслоустойчиви дори при по-високи температури.

Ако не е възможно да се подбере клас на гумата, който да издържи за дълго време корозивното действие на Вашия флуид, можем да изработим гумения компенсатор за химикали с вътрешна облицовка от PTFE / тефлон, който издържа практически на всякакви силни или слаби химикали.


Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe Суровината за производството на тези гумени компенсатори е висококачествена гума EPDM.  Гофрата на тези гумени компенсатори е подходяща за употреба с питейна вода и има WRAS одобрение. Освен това тези EPDM гумени компенсатори са устойчиви на студена и топла отпадна вода, морска вода, охладителни теч..

0.00лв

Гумен компенсатор ERP RedSpot

Гумен компенсатор ERP RedSpot

Гумените компенсатори RedSpot ERP- Butyl са изработени от IIR / EPDM гума, безшевни са, с вложка от полиамидна текстилна корда и EPDM завършек. Този тип гумени компенсатори са подходящи за питейна вода, санитарни инсталации, притежават висока гъвкавост, прилагат се както за студена, така и за топла вода, за басейни, за морска вода и др. Те..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гуменият компенсатор ERV-GR GREENBAND  е изработен от Hypalon® – (CSM), безшевен, с висока абразивоустойчвиост, с вложка от полиамидни текстилни корди и хипалонов завършек. Подходящ е за химикали, киселини, алкални елементи и вода съдържаща агресивни отпадни химикали. Гуменият компенсатор за химикали е подходящ и за възду..

0.00лв

Гумен компенсатор Vitex

Гумен компенсатор Vitex

VITEX - FPM, е витонов компенсатор, безшевен, с непроницаем вътрешен слой и вложка от полиамидна текстилна корда, специално гумирано подсилване и ECO завършек. Подходящ е за агресивни химикали, горещи масла, бензен, ксилен, горива с ароматно съдържание над 50%, биодизел, аромани / хлорни въглеводороди и минерални киселини. Отлична устойчивост срещу..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)