Гумени компенсатори за въздух

Предлагаме гумени компенсатори за въздух  – във всякаква форма – под налягане, подходящи за монтаж към компресори, гумени компенсатори за въздух под налягане с масла, гумени компенсатори за високотемпературни приложения, включващи въздух и всякакъв тип промишлено оборудване, както и такива за горещ въздух.  Този тип гумени компенсатори могат да бъдат ползвани със смазващи течности, греси и въздух, като същите се изработват с озоно- и топлоустойчив външен завършек. 

Гумените компенсатори за въздух могат да се ползват за отопление, вентилация и климатизация, за минната промишленост, за отходни въздуховоди и др. промишлени цели.

Гумените компенсатори за въздух са идеални за всякакви приложения, изискващи поемането на големи работни движения, вибрации и пренос на корозивни флуиди. Тези компенсатори могат да бъдат подлагани на високи налягания и температури, запазвайки качествените си показатели.


Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гуменият компенсатор BlackBand ERV-CR  е изработен от неопрен, безшевен, с абразивоустойчива вътрешност, полиамидна текстилна армировка и неопренов завършек. Подходящ е за вода, басейни, морска вода, отпадна вода - слабо кисела или алкална, слаби масла, охладителна течност с масло, смазващи течности, греси и въздух, въздух под наляг..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гуменият компенсатор ROTEX DoubleRed - е изработен от EPDM, устойчив на гореща вода, безшевен, с висока устойчивост на абразия. Компенсаторът от EPDM гума ROTEX DoubleRed е с вътрешна вложка от полимерна текстилна корда, устойчив на хидролиза и гореща вода, озоно и топлоустойчив външен завършек. Подходящ е за горещ въздух, гор..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)