Наблюдателни стъкла

Наблюдателните стъкла предоставят ясна, постоянна и ненарушена видимост на процесите или продуктите в танкове и съдове под налягане. Нивомерните стъкла са лесни за монтаж и предлагат надеждна работа, почти не изискват поддръжка и осигуряват ранно засичане и предупреждение за процеси, които могат да струват дълги и скъпи престои.

Конструкция на наблюдателните стъкла и видове:

Наблюдателните стъкла се разделят на няколко вида, които могат да бъдат монтирани или вградени върху или в съдове под налягане, съдове без налягане, високотемпературни съдове и танкове или тръбни системи.

Обикновено наблюдателните стъкла се изработват от боросиликатно стъкло, съгласно стандарт DIN 7080 и издръжливи, специално изрязани за целта гарнитури. Наблюдателните стъкла за нивопоказателни колонки са устойчиви на различни налягания, температури и могат да се ползват в много широк обхват от приложения. 

За повече информация за конкретните типове наблюдателни стъкла, моля разгледайте детайлните ни продуктови описания.


Прозрачни наблюдателни стъкла

Прозрачни наблюдателни стъкла

Прозрачните наблюдателни стъкла Klinger   са произведени от боросиликатно стъкло ("свръхтвърдо"). Повърхностите на прозрачните наблюдателни стъкла за нивопоказателни колонки, които предлагаме са шлайфани и полирани двустранно, за да подсигурят оптимална прозрачност и видимост. Приложение: При пара под налягане над 35 bar, с висока стойност ..

0.00лв

Рефлексни наблюдателни стъкла

Рефлексни наблюдателни стъкла

Рефлексните наблюдателни стъкла - Klinger  са изработени така, че страната откъм флуида е с отляти ръбове под 90 градуса. Процесът на отливане на рефлексното наблюдателно стъкло Klinger увеличава устойчивостта на стъклото към износване, като повърхността на наблюдателното стъкло получава такива качества при отливането, които подсигуряват него..

0.00лв

Тръбно наблюдателно стъкло

Тръбно наблюдателно стъкло

Тръбно наблюдателно стъкло  Този тип наблюдателно стъкло представлява тръба от боросиликатно стъкло, захваната в клетка от неръждаема стомана. Наблюдателното стъкло от тръбен тип е със същия размер като този на тръбопровода и не се допуска загуба на налягане или ограничаване на потока. Принцип на работа на тръбното наблюдателно стъкло: ..

0.00лв

Кръгли наблюдателни стъкла

Кръгли наблюдателни стъкла

Кръглите наблюдателни стъкла  са изработени чрез пресоване, шлайфане, полиране и термално закаляване. Те служат за наблюдение нивото и движението на флуида в даден тръбопровод.  Наричани кръгли наблюдателни стъкла - това са пособия с които се позволява удобно и/или безопасно визуално наблюдение на вътрешността на затворен обем или с..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)