Силикон за хран. промишленост с FDA

Силиконовите листи с одобрение за ползване в хранително-вкусовата промишленост от FDA, са изработени от материали, в съответствие с изискванията на FDA - Food and Drug Administration - Щатската администрация за лекарства и храни. Предлаганите от нас силиконови листи с одобрение от FDA са идеален листов материал за изработка на уплътнения  и гарнитури, влизащи в директен контакт с хранителни продути.

Съставките на силиконовите листи, подходящи за употреба с хранителни продукти са изброени в кодекса на FDA - CFR 177.2600, което означава, че те са в пълно съответствие по отношение обработката и пакетирането на храни и напитки. Силиконът за хранителната промишленост под формата на листи издържа на температури от  -75° C до 260° C.

Силиконовите листи с FDA одобрение са изработени точно по стандарта за материали, които могат да се използват с храни. Този тип силиконови листи могат да бъдат използвани, както за повторен контакт, така и за продължителен период с хранителни продукти. Използването на силиконови листи с FDA одобрение е отличен начин да се подсигури, че не може да са налице опасни и чужди примеси в каучуковите продукти, които са били в досег с храни.


Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA   Силиконът на листи от този вид е леко прозрачен, но не е напълно безцветен, като пропуска светлината през себе си. Прозрачният силикон на листи е с якост на опън до 6 MPA. Полупрозрачните силиконови листи с FDA одобрение са плътни и идеални за облицовки, подложки и пети на всякакво оборудване в хранит..

0.00лв

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A  Тази вариация на листов силиконов материал с одобрение от FDA е перфектна за приложения, изскващи пряк допир с храни и много високи температури. Прозрачният силикон на листи 40 Shore A e материал с много малка твърдост, което го прави подходящ за приложения където е необходимо по-добро уплътнение..

0.00лв

Син силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Син силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Син силикон за храни - FDA - 60 Shore A  Силиконов листов материал с най-често ползваната твърдост, с одобрение от FDA - перфектен за приложения, изскващи пряк допир с храни при много високи температури.  Безопасен за употреба с храни: Синият силикон от този вид е одобрен от FDA за употреба в хранително-вкусовата пром..

0.00лв

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A  Силиконов листов материал с най-често ползваната твърдост, с одобрение от FDA - перфектен за приложения, изскващи пряк допир с храни при много високи температури.  Безопасен за употреба с храни: Червеният силикон от този вид е одобрен от FDA за употреба в хранително-вкусоват..

0.00лв

Черен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Черен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Черен силикон за храни - 60° Shore A - с FDA одобрение Силиконът на листи с твърдост 60 Shore A от този вид е с одобрение за употреба с храни, топлоустойчив и UV устойчив, с черен цвят. Нашият черен силиконов лист за хранителната промишленост е от висококачествен клас и средна твърдост, като има много висока температурна устойчивост и пъ..

0.00лв

Силиконови листи вулканизирани с платина

Силиконови листи вулканизирани с платина

Силиконови листи вулканизирани с платина Нормалните и стандартни силиконови съединения обикновено се вулканизират с пероксид. Ние предлагаме специален тип силикон, който е вулканизиран с платина и предлага отлична гъвкавост и много ниска степен на летливост. Силиконови листи вулканизирани с платина често се използват в медицински си..

0.00лв

Антибактериален силикон - Micrasil®

Антибактериален силикон - Micrasil®

MicraSil® – проактивно действащ антибактериален силикон с вградени биоцидни сребърни йони, предоставящ защита срещу развитие на бактерии, гъбички и водорасли. Проблемът:   развитие на бактерии, гъбички и водорасли по и около гумените уплътнения и листи, създаващи непосредствена заплаха за здравето при поемане на ..

0.00лв

Силикон на листи - засичан от металдетектор

Силикон на листи - засичан от металдетектор

Силикон на листи, за засичане с металдетектор Силиконът на листи от този вид може да бъде засечен с металдетектор. Това става чрез влагане на фини метални прашинки, в структурата му, тъй че да са видими с металдетекторно оборудване. По този начин всякакви откъснали се парченца от силиконовата гума в процеса на производство и попаднали ..

0.00лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)