Микропореста NBR гума

Микропорестата маслоустойчива гума NBR е отличен материал за изработка на гарнитури и уплътнения, за приложения, изискващи маслоустойчивост и озоноустойчивост. Маслоустойчивата микропореста гума е издръжлива на растителни и животински масла, минерални масла, бензин и дизел, както и към някои алифатни и ароматни въглеводороди. Микропорестата гума NBR е със затворена клетъчна структура и издържа на температури от -40°C до +95°C.

Микропорестата NBR гума е много подходяща за изработка на гарнитури, които изискват мек и компресируем материал. Нитрилната маслоустойчива гума с микропореста структура се произвежда по специален начин с тънка ципа от двете страни. Тази мембрана прави микропорестата маслоустойчива гума по-устойчива. Дори когато тя се пробие или среже, листите от микропореста маслоустойчива гума не позволяват преминаването на въздух или флуид между клетките й. Гарнитурите, изработени от NBR микропореста гума са високо компресируеми, еластични и гъвкави и много леки, като предоставят добра термоизолация.


Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума   Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчи..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)