NBR маслоустойчива гума

NBR гумата е изключително здрава и гъвкава, като същевременно има висока устойчивост на износване и пробиване. Това я прави идеален избор за приложения, където се изисква издръжливост на масла и други химикали, като например в автомобилната и промишлената индустрия.

NBR е маслоустойчива гума под формата на листов материал и е създадена от акрилонитрил, бутадиен и стирен, което я прави устойчива на масла, горива и други химикали.

NBR маслоустойчивата гума на листи е специално създадена, за да е устойчива на масла и горива, което означава, че механичните й свойства се запазват, дори след директен контакт с масла и греси.

Нашият асортимент от маслоустойчива гума NBR на листи е специално формулиран да издържа на индустриални масла, въглеводороди, керосин и др. при високи температури. Маслоустойчивата гума NBR се използва главно за производство на уплътнения и други уплътнителни елементи за индустриална среда.

Маслоустойчивата гума NBR e налична и с одобрения за директен допир с храни и обработка на храни, използва се в здравеопазването и други специални приложения, като например употреба с трансформаторни масла, диелектрични масла за електрически инсталации и оборудване.

 


Няма продукти в тази категория.