EPDM листи с FDA за храни

EPDM гумата на листи с FDA одобрение за храни представлява мономер на етилен пропилен диен, който е тип синтетична гума с висока плътност. Бялата гума EPDM с FDA одобрение притежава основните характеристики на обикновения EPDM като добра устойчивост на стареене и широк температурен диапазон, както и ниска електрична проводимост.

Бялата гума EPDM с одобрение от FDA е безопасна за човешкото здраве, когато се употребява при директен допир с храни и съдържа само съставки, одобрени от Администрацията за лекарствата и храните на САЩ - Foods and drugs administration съгласно кодекс 21CFR 177.2600. Гумата EPDM с FDA сертификат може да се ползва безопасно с питейна вода, мляко, месо, зеленчуци и плодове, както и всякакъв тип по-слабомаслени съставки.

Освен за тези приложения, бялата гума EPDM с одобрение от FDA, може да се ползва и навсякъде в питейната промишленост, както и във фармацевтичната и санитарната промишленост.


EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

ЕPDM гумата с одобрение от FDA за безопасна употреба с храни е устойчива на озон, високи температури,  ползва се широко в хранителна и питейна промишленост, фармацевтична промишленост и козметична индустрия.EPDM гума на листи с FDA одобрение за храниЦвят: БялПовърхност:  гладкаТемпературен диапазон: -50° до 110° C твърдост - 60 Shore..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)