Микропореста EPDM гума

EPDM микропорестата гума със затворени клетки е материал с отлична устойчивост на стареене, компресируемост и гъвкавост, притежаващ много добра устойчивост на озон и оксидиране, както и на температури до 120 С. Това обяснява широката употреба на микропореста гума ЕPDM (Ethylene Propylene Diene Monomer) във всякакъв тип индустриални и търговски приложения. Произвеждаме гарнитури, уплътнения и детайли, изрязани по поръчка от микропореста гума за клиенти от всякакъв тип индустриални категории и локации.

Нашите листи от микропореста гума EPDM със затворена микроклетъчна структура са налични в меки и средни плътности, като всяка от тях притежава уникален набор от физични свойства, специфично проектирани за определен тип приложения. Дебелината на микропорестата гума EPDM, която предлагаме варира между 3 мм и 50 мм. Можете да проверите дали микропорестата гума EPDM е подходящия за Вас уплътнителен материал, като разгледате продуктите по-долу.


Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM – листи Микропорестата гума EPDM  (Ethylene Propylene Diene Monomer) представлява гума с клетъчна структура, изградена от затворени клетки, обикновено изработвана в черен цвят. Основните свойства на EPDM микропорестата гума, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, са отличната и озоноустойчивост, издръжливостта й на улт..

0.00лв

Микропореста гума EPDM на листи - 65-70 kg/m3

Микропореста гума EPDM на листи - 65-70 kg/m3

Микропореста гума със затворени клетки от EPDM и плътност 65-70 kg/m3. Порестата гума от EPDM от посочения вид не позволява преминаването на въздух, прах, влага или вода през структурата й. Освен това микропорестата гума EPDM притежава отлична издръжливост на стареене, външни условия, не се разгражда в течение на времето. Микропорестата г..

0.00лв

Микропореста гума EPDM с неопрен - на листи - 96 kg/m3

Микропореста гума EPDM с неопрен - на листи - 96 kg/m3

Микропорестата гума EPDM с неопрен - на листи – с плътност 96 kg/m3 е комбинация от два материала – EPDM и неопрен. Тя е със затворена клетъчна структура и предлага слаба до средна устойчивост към масла и средна, до отлична устойчивост на ултравиолетови лъчи и озон. Микропорестата гума от този вид е в съответств..

0.00лв

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

EPDM микропореста гума  с полузатворени клетки - на листиЗа разлика от стандартната микропореста гума със затворени клетки, този вариант на EPDM гумата (Ethylene Propylene Diene Monomer) е с полузатворена клетъчна структура. Това означава, че микропорестата гума от този тип съдържа едновременно затворени и отворени клетки, което й дава гъвкаво..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)