Изрязване гарнитури от експандиран тефлон / Е-PTFE гарнитури по размер и задание на клиента

Гарнитурите от експандиран тефлон са произведени от върджин експандиран тефлон, чрез процес, който създава еднакви и силно влакнести микроструктури с еднаква якост във всички посоки. Това означава, че експандираният тефлон няма структурни слабости или зърна. Поради това, че няма допълнителни добавки, експандираният тефлон притежава уникалната химическа устойчивост на върджин тефлона. Експандираният тефлон е много по-мек и гъвкав от обикновените тефлонови гарнитрури, поради което може да уплътнява силно неравни повърхности. Материалът се компресира лесно и има минимална студена утечка. Гарнитурите от експандират тефлон се предлагат и със самозалепващ гръб.

Тефлоновите гарнитури от експандиран тефлон намират приложение в:

  • хранителната индустрия
  • рафинериината промишленост
  • фармацевтичната промишленост
  • химическата промишленост

Експандираните тефлонови гарнитури са изработени от синтетичен флуорополимер на тетрафлуоретилена, съдържащ единствено въглерод и флуорин. Той е невероятно водоотблъскващ и има един от най-ниските коефициенти на триене спрямо твърди предмети. Тефлонът има отлични диелектрични свойства и предоставя отлична термична изолация с температурен диапазон от -200°C до 260°C. Тефлонът е химически най-устойчивата известна пластмаса и не се влияе от повечето корозивни течности, изпарения и газове.

Тефлоновите гарнитури предоставят отлична химическа устойчивост на места, където хигиенните и антизамърсяващите изисквания са основополагащи.

Тефлоновите гарнитури предлагат много уникални предимства:

• изключителна химическа устойчивост

• некорозиращи, ненамокрящи се, незамърсяващи се и без мирис

• могат да работят както при криогенни температури, така и до +260°C.

• изключително мек и удобен за полагане материал, вкл. във версия със самозалепващ гръб.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлонови гарнитури от експандиран тефлон

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PTFE / Тефлонови листи

PTFE / Тефлонови листи

PTFE / Тефлоновите листи  предлагани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД са устойчиви на повечето химикали, на много високи температури и имат най-ниския коефициент на триене, което означава, че върху тях не залепват други материали. Тефлоновите плочи са незалепващи и притежават повечето характеристики на останалите флуорополимери, но ..

0.00лв

Експандирана тефлонова лента HD

Експандирана тефлонова лента HD

HD-E eкспандираната тефлонова лента е изградена от моно-дирекционално експандиран чист тефлон с висока плътност. Тази експандирана тефлонова лента се характеризира с правоъгълно сечение и относително малка ширина. Високата плътност на материала и специалното сечение на меката експандирана тефлонова лентат, позволява уплътняването на доста нера..

0.00лв

Тефлонови гарнитури

Тефлонови гарнитури

Изрязване гарнитури от тефлон  / Тефлонови гарнитури / PTFE гарнитури по размер и задание на клиентаVirgin класът на PTFE / тефлоновите гарнитури е съставен от 100% чист материал, като в тази му форма се използва в много общи приложения. Той е мек, оформя се лесно и се използва за изработка на химически устойчиви уплътнения и гарнитури. П..

0.00лв

Тефлонови гарнитури от експандиран тефлон

Тефлонови гарнитури от експандиран тефлон

Изрязване гарнитури от експандиран тефлон / Е-PTFE гарнитури по размер и задание на клиентаГарнитурите от експандиран тефлон са произведени от върджин експандиран тефлон, чрез процес, който създава еднакви и силно влакнести микроструктури с еднаква якост във всички посоки. Това означава, че експандираният тефлон няма структурни слабости или зъ..

0.00лв

Тефлонови листи - PTFE + 15% стъкло

Тефлонови листи - PTFE + 15% стъкло

Тефлонови листи с 15% пълнеж от стъкло  (85% чист тефлон + 15% стъклени влакна)Високата химическа устойчивост на алкали и киселини е основното свойство на флуорополимерите. Тефлонът се използва често в рафинерийната и химическата промишленост.Характеристики:PTFE / Тефлонът с 15% стъкло се използва за подобряване на устойчивостта на смачкване п..

0.00лв

Тефлонови листи - PTFE + 25% стъкло

Тефлонови листи - PTFE + 25% стъкло

Тефлонови листи с 25% пълнеж от стъкло  (75% чист тефлон + 25% стъклени влакна)Характеристики:PTFE / Тефлонът с 25% стъкло се използва за подобряване на устойчивостта на смачкване при всякакви температурни диапазони, като едновременно позволява определено ниво на компресия, необходимо за уплътняване при гарнитури и арматура. Подобрен..

0.00лв

Гарнитури в тефлонов плик

Гарнитури в тефлонов плик

Гарнитурите в тефлонов плик се произвеждат от разнообразни уплътнителни материали, поставени в плик от 100% чист тефлон и се ползват за уплътнение на фланци, танкове, реактори, стъкловидни и емайлирани повърхности. Гарнитурите с тефлонов плик могат да се изработят в различни форми - овални, кръгли, по чертеж или с рифелна повърхност и със зазе..

0.00лв

Тъкана лента от чист тефлон

Тъкана лента от чист тефлон

Тъкана PTFE лента от чисти тефлонови прежди, импрегнирани влакно по влакно с дисперсия от PTFE. Плетената тефлонова лента е препоръчителен заменител на тефлоновите ръкави поради изключителната прецизност на дебелината й.  Този тип тъкана тефлонова лента е силно адаптируем към всякакви повърхнини и условия и може да се ползва за гарнитура или у..

0.00лв

Тефлонови листи - PTFE + 15% стъкло + 5% графит

Тефлонови листи - PTFE + 15% стъкло + 5% графит

Тефлонови листи от PTFE с пълнител 15% стъкло и 5% графитно съдържание (80% непреработен тефлон + 15% стъклени влакна + 5% графит)Свойства на тефлоновите листи с графит и стъкло:Отлична химическа стабилност.Подобрена термопроводимост и коефициент на триене на PTFE листитеТефлоновите листи със стъкло и графит притежават подобрена компресуриемос..

0.00лв

Тефлонови листи - PTFE + 15% карбонови нишки

Тефлонови листи - PTFE + 15% карбонови нишки

PTFE Тефлонови листи с въглеродни нишки - 15% съдържание  (включващи 85% непреработен PTFE / тефлон + 15% карбонови нишки). Тефлоновите листи с въглеродни нишки от този тип притежават отлична химическа устойчивост на корозивни среди. Листите от тефлон с въглероден пълнител показват добра износоустойчивост, както и отлични характеристики..

0.00лв