• Високотемпературна EPDM гума

EPDM гума – Високотемпературна

Основните характеристики на високотемпературната EPDM гума включват отлична устойчивост на завишени температури, на прясна и морска вода, на оксидиране, ултравиолетови лъчи, стареене и външни условия.

Този клас EPDM гума за високи температури издържа на минусови температури и нагряване от: -40 ° C до + 130 ° C и краткотрайно до + 150 ° C. Топлоустойчивият гумен материал предоставя възможности за производство на силно издръжливи уплътнения и гарнитури при по-високи температури, в сравнение със стандартните гумени материали. Гордеем се с това, че постоянно усъвършенстваме дейността си по производство и доставка на изрязани детайли от високотемпературна гума, така че същите да отговарят на вашите изисквания.

Топлоустойчивата високотемпературна EPDM гума на ролка има добра устойчивост и на абразия и умерена устойчивост към животински и растителни мазнини. Още нещо, високотемпературната гума EPDM издържа отлично на киселини, разтвори на химикали и пара. Този материал не е подходящ за приложения изискващи наличието на ароматни и алифатни въглеводороди, смазващи вещества и петрол.

Високотемпературната EPDM гума на листи и ролки има следните характеристики:

 • Антистатична, пероксидно свързана
 • Без съдържание на хлор, без сяра
 • Без PAK, съгласно EC 2005/69
 • Налични данни от IMDS
 • Цвят: черен
 • Лепене: само със специални лепила, например Terroson® или с вулканизация

Гумата EPDM за високи температури от този тип се доставя с пълно одобрение от английската администрация за контрол на питейната вода (WRAS). WRAS EPDM материалът, който доставяме покрива изискванията, както за гореща вода, така и за студена вода според монтажа  и има одобрение от VW 2.8.1 G50.

Обща спецификация
Издръжливост към:
 • Озон, стареене: много добра
 • Алкохол: добра
 • Масла: не се препоръчва
 • Киселини: много добра
 • Алкални елементи: много добра
 • Горива: не се препоръчва
Твърдост по Shore A 50° ± 5 Shore A
Удължение при скъсване 551% ( DIN 53504 )
Якост на опън 16 MPa ( DIN 53504 )
Температурен диапазон °С -40 ° C до + 130 ° C, краткосрочно до + 150 ° C
Относително тегло: 1,07 g / cm³
Цвят Черен
Продуктов лист

Високотемпературна EPDM гума

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Високотемпературна EPDM гума

 • Производител: Germany
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури Изрязваме гарнитури от EPDM листов материал по общоприетите стандарти и по размери на клиентаEPDM гумата е най-често използвана поради озоноустойчивостта си. Ако гарнитурата Ви ще бъде монтирана на открито и ще бъде изложена на температури от -40 до +120 С, то EPDM гарнитурата е много добър избор.Описание:Химическото наименовани..

0.00лв

EPDM гума на листи 60Shore

EPDM гума на листи 60Shore

EPDM гума на листи - 60 Shore Това е висок клас на EPDM гумата на листи с твърдост 60 Shore A (ethylene propylene diene monomer). Този тип техническа гума EPDM на листи има такива свойства, които му дават възможност да бъде използван в широк обхват от приложения. Основното му предимство е отличната устойчивост на стареене, топлина и озон, п..

0.00лв

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

ЕPDM гумата с одобрение от FDA за безопасна употреба с храни е устойчива на озон, високи температури,  ползва се широко в хранителна и питейна промишленост, фармацевтична промишленост и козметична индустрия.EPDM гума на листи с FDA одобрение за храниЦвят: БялПовърхност:  гладкаТемпературен диапазон: -50° до 110° C твърдост - 60 Shore..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 70 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 70Shore е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гарнитури за л..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 80 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (Ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 80 Shore A е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гар..

0.00лв

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храниEPDM (ethylene propylene diene monomer гума), е еластомер, характеризиращ се с широк обхват от приложения. Той е широко разпространен по света поради отличната си устойчивост  на пара, вода и топлина, както и озон, слънчева светлина, слаби киселини, алкални среди и оксидиращи разтворители.Сравнение на ся..

0.00лв

Тагове: EPDM, листи, високотемпературна, гума