SBR обикновената гума с 1 слой полиамиден плат 

е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с положена в него тъканна вложка. Тази гума, армирана с полиамидна високоякостна тъкан издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с полиамидна вложка, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, правеща я пригодна за високи натоварвания е Nylon / PA тъканта, вградена в еластомерния материал.
Добавката от синтетичната тъканна вложка към обикновената SBR гума я предпазва  от разкъсване, разтягане и добавя устойчивост. Предлагаме тази  армирана с тъкан гума в дебелини от 2 – 50 мм с 1 слой полиамиден плат
 
SBR гумата с полиамиден плат на листи е подходяща за механично затягане: Не всички гумени листи са подходящи за всяка задача. Неподсилените гумени листи са с по-слаба устойчивост на разкъсване, поради което не е е препоръчително да се ползват с функции на гумена завеса или лента. Големият натяг и наличието на динамични приложения са пагубни за обикновената неподсилена гума и често водят до скъсване на материала около мястото на болта.
Предимството на SBR гумата с плат е че тя може да подсили конструкцията на гумата с необходимата якост и ще направи инсталацията по-стабилна и по-сигурна. Обикновената гума с плат удължава живота на механичните инсталации значително.
 
Абразивоустойчивост на  SBR гумата с 1 слой полиамиден плат:
 
Независимо дали ползвате SBR гумата като изтривалка, за гумена завеса на летищни терминали или личен проект, можете да сте сигурни, че SBR гумата с плат предлага отлична абразивоустойчивост.
 
Поради тази причина обикновената гума SBR с плат е най-популярният избор за поддръжка на настилки и индустриални облицовки.
Дълготрайната издръжливост на здравата SBR гума с плат я прави много икономична опция. За разлика от неопрена и от EPDM листите, тази подсилена гума с полиамиден плат може да се включи в повечето бюджетни изисквания.
 
Други предимства на SBR обикновената гума с полиамиден плат:
 • гумата с вложка от полиамиден плат е налична в голяма стандартна ширина от 1200 мм.
 • за 1,5 мм дебелина на гумените листи тази подсилена гума е с 1 слой плат, като броят на слоевете се увеличава с дебелината
 • армираната гума може да бъде поръчана в къси и големи дължини до макс. дължина на ролката
 • Подсилените с плат обикновени гумени листи придават завишена механична якост, но при изгодна цена.
Обща спецификация
Приложение:
 • Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от разтягане и добавя устойчивост на скъсване.
 • Всякакви приложения изискващи гума за динамични приложения
 • SBR подложки и облицовки (минно оборудване)
 • Синтетични гумени уплътнения Гарнитури за тежко натоварване SBR пръстени за отоплителни инсталаци
 • Водопроводни уплътнения
Температурен диапазон °С -40 °C до 90°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
Продуктов лист

Обикновена гума с плат - SBR - армирана гума

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SBR обикновена гума с 1 слой полиамиден плат - до 2-3 MPa

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гума с плат

EPDM гума с плат

EPDM гума с плат на листи Цвят: черен Повърхност:  гладка Температурен диапазон: -50° до 110° C  Описание: ЕPDM гумата с плат е изработена от EPDM гума със армировка от памучен, полиестерен, полиамиден или стъклен плат, като гумата се добавя постепенно според дебелината на материала. Този процес на изработка дава на EPD..

0.00лв

Абразивоустойчива гума SBR - 60° shore

Абразивоустойчива гума SBR - 60° shore

Черната абразивоустойчива гума с твърдост 60° shore е високо абразивоустойчив листов гумен материал - SBR гума (Styrene Butadiene Rubber ) , със специален състав, специфично проектиран за приложения като снегорини, стъргала, твърда облицовка на течки, улеи и др. с твърдост 60° shore.  Абразивоустойчивата гума&..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат  е изработена от SBR гумен листов материал, но има и тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до 2-3 mPa. Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от разтягане и добавя устойчивост на скъсване. Предлагаме тази гума в дебелини от 2 – 50 мм с ..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат - до 5 MPa  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до макс. 5 mPa. Гумата с 1 слой плат от този тип е подсилена, за да издържа на по-високи налягания.   Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от ра..

0.00лв

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с двойно тъканно подсилване. Тази двойно подсилена армирана гума издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с двойна текстилна вложка, която да издържа на високи натоварвания е тъканта, вградена в еластомерния материал. Добавката на два слоя тъкан..

0.00лв

Тагове: SBR гума с плат, армирана гума