SBR обикновената гума с 1 слой плат - до 5 MPa 

е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до макс. 5 mPa. Гумата с 1 слой плат от този тип е подсилена, за да издържа на по-високи налягания.
 
Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от разтягане и добавя устойчивост на скъсване. Предлагаме тази гума в дебелини от 2 – 50 мм с 1 слой полиестерен плат. Желателно е обаче според дебелината, да се качва и броят на тъканните слоеве.Тайната на гумата с вложка, която да издържа на високи натоварвания е тъканта, вградена в еластомерния материал
 
SBR гумата с плат на листи е подходяща за механично затягане: Не всички гумени листи са подходящи за всяка задача. Неподсилените гумени листи са с по-слаба устойчивост на разкъсване, поради което не е е препоръчително да се ползват с функции на гумена завеса или лента. Големият натяг и наличието на динамични приложения са пагубни за обикновената неподсилена гума и често водят до скъсване на материала около мястото на болта.
Предимството на SBR гумата с плат е че тя може да подсили конструкцията на гумата с необходимата якост и ще направи инсталацията по-стабилна и по-сигурна. Обикновената гума с плат удължава живота на механичните инсталации значително.
 
Абразивоустойчивост на  SBR гумата с плат:
 
Независимо дали ползвате SBR гумата като изтривалка, за гумена завеса на летищни терминали или личен проект, можете да сте сигурни, че SBR гумата с плат предлага отлична абразивоустойчивост. Поради тази причина обикновената гума SBR с плат е най-популярният избор за поддръжка на настилки и индустриални облицовки.
Дълготрайната издръжливост на здравата SBR гума с плат я прави много икономична опция. За разлика от неопрена и от EPDM листите тази подсилена гума с плат може да се включи в повечето бюджетни изисквания.
 
Други предимства на SBR обикновената гума с плат:
 • гумата с плат е налична в голяма стандартна ширина от 1200 мм.
 • за 1,5 мм дебелина на гумените листи тази подсилена гума е с 1 слой плат, като броят на слоевете се увеличава с дебелината
 • армираната гума може да бъде поръчана в къси и големи дължини до макс. дължина на ролката
 • Подсилените с плат обикновени гумени листи придават завишена механична якост, но при изгодна цена.
Обща спецификация
Приложение:
 • Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от разтягане и добавя устойчивост на скъсване.
 • Всякакви приложения изискващи гума за динамични приложения
 • SBR подложки и облицовки (минно оборудване)
 • Синтетични гумени уплътнения Гарнитури за тежко натоварване SBR пръстени за отоплителни инсталаци
 • Водопроводни уплътнения
Температурен диапазон °С -40 °C до 90°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
Продуктов лист

Обикновена гума с плат - SBR - армирана гума

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат  е изработена от SBR гумен листов материал, но има и тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до 2-3 mPa. Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от разтягане и добавя устойчивост на скъсване. Предлагаме тази гума в дебелини от 2 – 50 мм с ..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума, с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.4 mm Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчи..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.65 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчив..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.8 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.0 mm: Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчи..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 2.0 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой полиамиден плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой полиамиден плат - до 2-3 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой полиамиден плат  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с положена в него тъканна вложка. Тази гума, армирана с полиамидна високоякостна тъкан издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с полиамидна вложка, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, правеща я пригодна за високи натоварвания е..

0.00лв

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с двойно тъканно подсилване. Тази двойно подсилена армирана гума издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с двойна текстилна вложка, която да издържа на високи натоварвания е тъканта, вградена в еластомерния материал. Добавката на два слоя тъкан..

0.00лв

Тагове: SBR гума с плат, армирана гума, 5Mpa