PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

Този тип транспортна лента от PVC се използва за мазни храни в млекопреработването, месообработката, добива на масла и др. отрасли. ALPHA 20AA_OL транспортната лента е изработена от 2 пласта с обща дебелина около 2,8 mm, има твърдо покритие с висока устойчивост на животински мазнини, растителни масла и минерални масла.

Предпочитани пред конвенционалните гумено-транспортни ленти, нашите транспортни ленти от този тип са подходящи и за обработка на маслиново масло и зехтин, олио и др. продукти, като са високо ценени поради техните нетоксични свойства и здравина. 

PVC покритието на транспортната лента за животински и растителни масла има висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла

PVC транспортната лента ALPHA 20AA_OL е подходяща за хранителни продукти (има FDA одобрение) и е годна за употреба съгласно наредба EC 10/2011.

Тази транспортна лента за мазни храни и масла има твърда повърхност от PVC. Твърдостта на горната повърхност на PVC лентата за транспортиране на храна е 73 Shore A. PVC транспортната лента ALPHA 20AA_OL е с гладко покритие и плъзгаща се страна от PET тъкан.

Тази PVC транспортна лента може да издържа температури между -5 ° C + 80 ° C

Приложения: транспорт на мазни храни / маслини

Тези PVC ленти за мазни храни и мазнини се предпочитат пред традиционните гумени ленти, тъй като не са токсични, не съдържат фталати и отговарят на изискванията на Европейския съюз за качество на храните EU10 / 2011. Те са особено подходящи за преработка на органичен и екологичен зехтин.

PVC транспортните ленти могат по желание да бъдат с до 15 мм високи профили тип “рибя кост” и странични стени, които да предотвратяват падането на стоката от лентата. Здравата конструкция на транспортната лента за мазни храни предотвратява удължаването й по време на пиковото натоварване. Доказано е, че нашите транспортни ленти за масла и мазни храни са до 2,5 пъти по-добри по отношение товароносимост в сравнение с други марки PVC на конвейерни ленти

Обща спецификация
Издръжливост към: висока устойчивост на животински мазнини, растителни мазнини, мазни храни
Приложение:

  • Транспортна лента с висока устойчивост на животински мазнини, растителни мазнини и минерални масла.
  • Специално покритие за транспортиране на маслини, зехтин, продукти с олио и др.

Твърдост по Shore A 73 Shore A
Температурен диапазон °С - 5° C + 80° C
Дебелина 2,8 mm
Материал плъзгаща страна Полиестерен плат
Материал повърхност PVC
Дебелина повърхностен слой 0,8 mm
Завършек повърхностен слой Гладка повърхност
Брой слоеве 2
Относително тегло: kg 3,2/m²
Одобрения: Одобрение за храни съгласно EC 10/2011, FDA
Продуктов лист

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 5AA е изработена от 1 пласт, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 5AA е подходяща за хранителни продукти (разполага с FDA одобрение) и е в съответствие с наредба EC 10/2011. ПВЦ тр..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 10AA  е изработена от 2 пласта, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 10AA е подходяща за хранителни продукти (FDA регулиране) и съгласно наредба EC 10/2011. ПВЦ транспортната лент..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 15AA  е изработена от 2 пласта. Общата дебелина на безопасната за транспортиране на храна PVC лента е около 2,5 мм. Тази лента е с покритие, което е с висока устойчивост към животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспо..

0.00лв

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm Нашите PVC транспортни ленти за захар отговарят на всички хранителни разпоредби, за да се осигури производството на по-безопасни хранителни продукти. PVC транспортната лента ALPHA 30Z е подходяща за хранителни продукти (предмет е на одобрение от FDA) и е ..

0.00лв

Тагове: PVC, транспортна лента, за мазни храни, ALPHA 20AA_OL