PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA

PVC транспортната лента за храни - ALPHA 15AA  е изработена от 2 пласта. Общата дебелина на безопасната за транспортиране на храна PVC лента е около 2,5 мм. Тази лента е с покритие, което е с висока устойчивост към животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 15AA е подходяща за хранителни продукти (FDA регулиране) и съгласно наредба EC 10/2011.

ПВЦ транспортната лента от този тип е с твърда повърхност изградена от поливинилхлорид. Твърдостта на горната повърхност на PVC транспортната лента за храна е 70 Shore A. PVC транспортната лента ALPHA 15AA е с гладка повърхност от едната страна и плъзгаща се страна от PET –полиестерна тъкан.

Тази PVC транспортна лента може да издържа на температури между -5 ° C до + 80 ° C
 

Приложение:

Транспортната лента е подходяща за транспортиране на: животински и растителни мазнини, хлебни изделия, транспортиране на насипни продукти в хранително-вкусовата промишленост, преработка на хранителни продукти, плодове, месо и зърнени храни, орехи и семена, пластмаси, продукти от растителен произход.

Обща спецификация
Издръжливост към: Висока устойчивост на транспортната лента към животински мазнини, зеленчуци и минерални масла
Приложение: Транспортна лента за храни - растителни и животински мазнини, плодове и зеленчуци
Твърдост по Shore A 70 Shore A
Температурен диапазон °С - 5° C + 80° C
Дебелина 2,5 mm
Материал плъзгаща страна Полиестерен плат
Материал повърхност PVC
Дебелина повърхностен слой 0,7 mm
Завършек повърхностен слой Гладка повърхност
Брой слоеве 2
Относително тегло: kg 2,8/m²
Одобрения: Одобрение за храни съгласно EC 10/2011, FDA
Продуктов лист

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 5AA е изработена от 1 пласт, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 5AA е подходяща за хранителни продукти (разполага с FDA одобрение) и е в съответствие с наредба EC 10/2011. ПВЦ тр..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 10AA  е изработена от 2 пласта, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 10AA е подходяща за хранителни продукти (FDA регулиране) и съгласно наредба EC 10/2011. ПВЦ транспортната лент..

0.00лв

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента за замразени храни - ALPHA 20AA_BL_AC Този тип транспортна лента е предназначен за студени и замразени храни. ALPHA 20AA_BL_AC е изработена от 2 пласта с обща дебелина на лентата около 2,8 мм, с твърдо покритие, което е с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ..

0.00лв

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm Този тип транспортна лента от PVC се използва за мазни храни в млекопреработването, месообработката, добива на масла и др. отрасли. ALPHA 20AA_OL транспортната лента е изработена от 2 пласта с обща дебелина около 2,8 mm, има твърдо покритие с висока устойчивост на животински мазн..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm Транспортните ленти за храни за тежко натоварване от тип ALPHA 30AA трябва да работят в трудни условия, понякога в продължение на няколко смени без прекъсване. Вашият избор на материал за транспортната лента за хранителни продукти влияе силно върху живота на оборудван..

0.00лв

Тагове: PVC, транспортна лента, за храни, ALPHA 15AA