PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA 295PN - 3,1 mm

Благодарение на нашия богат индустриален опит, доставяме PVC транспортни ленти, подходящи за замразени храни - в този случай със структурирана плъзгаща се страна с шарка тип “обърната пирамида”. Нашата гама от  PVC транспортни ленти се използва широко за транспортиране на дълбоко замразени храни, зеленчуци, моркови, плодове и др..

Един от най-типичните проблеми в индустрията за замразени храни е рискът храната да остане прилепнала към повърхността на транспортната лента, поради изключително ниските температури, достигнати преди това по време на обработката, което би довело до множество хигиенни проблеми.

По тази причина при избора на подходяа транспортна лента за транспортиране на замразени храни е обичайна практика да се избере незалепваща PVC или тефлонизирана транспортна лента, която да гарантира, че храната няма да залепне за повърхността й и по този начин да разреши проблема с нежеланите остатъци от храна.

Освен това, PVC транспортните ленти, ползвани в индустрията за замразени храни трябва да бъдат много здрави, тъй като работят при постоянни много ниски температури.

Решението на тези проблеми е нашата PVC транспортна лента с релефна, структурирана обратна страна и матова горна повърхност от тип ALPHA 295PN - 3,1 мм. Тази транспортна лента за замразени храни има 2 слоя и обща дебелина около 3,1 mm. Устойчива е на всички видове растителни, минерални и животински мазнини. Повърхността на PVC транспортната лента за замразени храни - ALPHA 295PN - 3,1 mm е устойчива на пожълтяване, например причинено от замразени моркови.

Тази PVC транспортна лента за замразени храни е подходяща за директен контакт с храни и е в съответствие с EC 2002/72, като е изградена само от одобрени от FDA материали.

Приложения:

  • транспортиране на месо и риба, пресни или замразени
  • транспортиране на замразени и преработени храни
  • пренасяне на замразени плодове и зеленчуци (след измиване и почистване)
Обща спецификация
Издръжливост към: Висока устойчивост на транспортната лента към животински мазнини, растителни масла, минерални масла, плодове, зеленчуци, замразени храни, устойчива на жълтеене
Приложение: Транспортна лента за замразени храни, за замразени плодове и зеленчуци, за замразени пакетирани храни
Твърдост по Shore A 73 Shore A
Температурен диапазон °С - 5° C + 80° C
Дебелина 3,1 mm
Материал плъзгаща страна Назъбена повърхност - вдлъбната пирамида
Материал повърхност PVC
Дебелина повърхностен слой 0,7 mm
Завършек повърхностен слой Матирана повърхност
Брой слоеве 2
Относително тегло: kg 3,7/m²
Одобрения: Одобрение за храни съгласно EC 10/2011, FDA
Продуктов лист

PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA-295PN - 3,1mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA 295PN - 3,1 mm

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента за замразени храни - ALPHA 20AA_BL_AC Този тип транспортна лента е предназначен за студени и замразени храни. ALPHA 20AA_BL_AC е изработена от 2 пласта с обща дебелина на лентата около 2,8 мм, с твърдо покритие, което е с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ..

0.00лв

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm Антистатичната PVC транспортна лента за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS  е със структурирано покритие и е изработена от 2 пласта с обща дебелина на транспортната лента около 2,2 мм. Електростатичният заряд в транспортната лента може да б..

0.00лв

Тагове: PVC, транспортна лента, за замразени храни, ALPHA 295PN, 3, 1 mm