PVC лентови завеси - за нискотемпературни приложения, фризерни и хладилни помещения

Този тип меки и прозрачни PVC лентови завеси e от специален клас ПВЦ, предназначен за употреба в хладилни помещения и фризерни отделения. Лентовите завеси от вида се използват само при ниски температури – до -40°С, там където стандартните ПВЦ лентови завеси не издържат и се втвърдяват.

Лентовите завеси от ПВЦ за хладилни помещения се ползват в помещения, където температурата постоянно е под -0°С, като над нея материалът става прекалено мек за обща употреба и лентите се слепват лесно една за друга, което прави преминаването трудно. Ето защо ползването им в приложения над -0°С не е желателно. Ако са Ви необходими лентови завеси за нормални условия и температурата рядко пада под нулата, то може да изберете нашите стандартни ПВЦ лентови завеси.

Всички наши лентови завеси са произведени и тествани в Европа и отговарят на европейските стандарти в съответствие с REACH директивата.

PVC Лентовите завеси за фризерни и хладилни помещения се ползват в множество приложения, където се изисква:

Стриктен контрол на температурата: идеални за влизане и излизане във фризерни помещения, където температурата е постоянно под тази на замръзване

Хладилни камиони, хладилни бусове и други транспортни средства под хладилен или фризерен режим – лентовите завеси от ПВЦ фризерен клас са от жизнено значение при доставката на хранителни или медицински стоки

Запазване качествата на продукта – ако фризерните или хладилни врати бъдат забравени отворени, то PVC лентовите завеси от този клас автоматично се затварят след преминаване и минимизират загубата на температура или замърсяване на стоката.

Здраве и безопасност – лентовите завеси за хладилни помещения са ефективна бариера между помещенията за складиране на хранителни продукти и местата за приготвянето им, предпазвайки ги от кръстосване на потоци и замърсяване.

ПВЦ Завесите за хладилни помещения са известни още като ПВЦ Лентови завеси за ниски температури, хладилни помещения, ПВЦ завеси, за замразителни стаи, индустриални завеси за хладилни търговски обекти, складове, производствени цехове, хладилна промишленост, ПВЦ завеси за хладилен транспорт на храни, фармацевтична промишленост, хладилни камери.

Моля, свържете се с нашия технически отдел, ако желаете помощ в избора си на ПВЦ лентови завеси!

Обща спецификация
Приложение:
 • пвц завеси за фризерни и хладилни складове
 • завеси за предприятия за преработка на месо
 • пвц завеси за винарски изби
 • пвц завеси за хладилни камиони, хладилни превозни средства
Температурен диапазон °С +0 °C - 40°C
Дебелина

 • PVC лентови завеси за хладилни помещения - дебелина 1 mm
 • PVC лентови завеси за хладилни помещения - дебелина 2 mm
 • PVC лентови завеси за хладилни помещения - дебелина 3 mm
 • PVC лентови завеси за хладилни помещения - дебелина 4 mm
 • PVC лентови завеси за хладилни помещения - дебелина 5 mm

Относително тегло: 1.41 g/cm³
Продуктов лист

PVC лентови завеси - за хладилни / фризерни помещения

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

 • Производител: Germany
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA   Силиконът на листи от този вид е леко прозрачен, но не е напълно безцветен, като пропуска светлината през себе си. Прозрачният силикон на листи е с якост на опън до 6 MPA. Полупрозрачните силиконови листи с FDA одобрение са плътни и идеални за облицовки, подложки и пети на всякакво оборудване в хранител..

0.00лв

Поливинилхлорид / PVC на листи

Поливинилхлорид / PVC на листи

Поливинилхлорид / PVC на листи са твърда плътна пластмаса с висока устойчивост на удар и стареене при външни условия от -15 до +60 С. Поливинилхлоридът на листи е устойчив на химикали и агресивни среди. PVC листите се подлагат лесно на машинна обработка и могат да се оформят със стандартни инструменти.   PVC листите са налични и в про..

0.00лв

Поливинилхлорид / Прозрачен PVC на листи

Поливинилхлорид / Прозрачен PVC на листи

Прозрачните PVC листи  са твърда плътна пластмаса с висока устойчивост на удар и стареене при външни условия от -15 до +60 С. Поливинилхлоридът на листи е устойчив на химикали и агресивни среди. PVC листите се подлагат лесно на машинна обработка и могат да се оформят със стандартни инструменти.   PVC листите са налични и в прозрачна фо..

0.00лв

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси Прозрачните PVC лентови завеси и PVC лентите, от които се изработват, са чудесен начин за спестяване от енергийни разходи, чрез отделяне на работните помещения. Предлагаме най-широкия асортимент PVC лентови завеси, така че да отговорим точно на Вашите изисквания, за външна и вътрешна употреба във всякакви инд..

0.00лв

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A  Тази вариация на листов силиконов материал с одобрение от FDA е перфектна за приложения, изскващи пряк допир с храни и много високи температури. Прозрачният силикон на листи 40 Shore A e материал с много малка твърдост, което го прави подходящ за приложения където е необходимо по-добро уплътнение..

0.00лв

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

ПВЦ лентови завеси – оребрени – за преминаване на мотокари и тежко натоварване Оребрените PVC лентови завеси, предлагани от нас се ползват за тежко натоварване при околни температури между +50°c до -15°c. ПВЦ лентовите завеси от този тип са оребрени, вместо плоски, за да улеснят достъпа до помещението и същевреме..

0.00лв

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани  Перфорираните ПВЦ лентови завеси се препоръчват за употреба на закрито при температури между +50°c и -15°C. Перфорираното ПВЦ, под формата на ленти е специално проектирано като алтернатива на мрежите за насекоми и съдържа малки перфорации по ширината и дължината  си. Този тип перфорирани PVC..

0.00лв

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми  Жълтите PVC лентови завеси против насекоми, които предлагаме са специален материал, съдържащ Цитронела – аромат, който отблъсква пчели, оси, мухи и други летящи насекоми. Цветът на тези лентови завеси от ПВЦ е жълт, който както е известно е отблъскващ за мухи и насекоми. Тези две предп..

0.00лв

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси  Матираните, полупрозрачни PVC лентови завеси са предназначени основно за използване в нормални температурни среди и обикновено се употребяват при производството на PVC ленти за завеси, създавайки замъглена защитна бариера. Лентовите завеси ПВЦ от полупрозрачен тип позволяват светлината да прем..

0.00лв

Тагове: PVC, лентови завеси, хладилни, фризерни, ниски температури