PVC лентови завеси - жълти - против насекоми 

Жълтите PVC лентови завеси против насекоми, които предлагаме са специален материал, съдържащ Цитронела – аромат, който отблъсква пчели, оси, мухи и други летящи насекоми.

Цветът на тези лентови завеси от ПВЦ е жълт, който както е известно е отблъскващ за мухи и насекоми. Тези две предпоставки – цветът и съдържанието на Цитронела, комбинирани в ПВЦ лентовите завеси, гарантират че след монтажа им в кафета, барове, ресторанти, хотели, топли кухни и други места, силно ще се ограничат нашествията на летящи насекоми и могат да се създадат комфортни помещения.

Насекомите и ларвите им могат да пренасят бактерии и да заразят храните. Трябва да се спазват няколко основни мерки при поддържането на кухненските помещения със свободен достъп, така че да се намали потенциалното им замърсяване от насекоми, за което разбира се в значителна степен способстват  и нашите жълти ПВЦ лентови завеси.

  • Да се ограничи достъпа на насекомите – жълтите лентови завеси с Цитронела трябва да се монтират на всички отворени проходи и врати, от където могат да влязат насекомите.
  • Да се пазят помещенията чисти – да не се оставят наслагвания и остатъци от храни, така че да се привличат излишно летящи или пълзящи насекоми. В противен случай всякакви лентови завеси няма да помогнат.
  • Да се правят регулярни проверки за насекоми и да се води борба с тях от специализирани фирми по дезинсекция
  • ПВЦ лентовите завеси с жълт цвят, против насекоми трябва да се почистват периодично. Тези лентови завеси също трябва да бъдат считани за повърхност, която трябва да се почиства - с  гореща или топла вода, но не и с белина или други препарати.

Жълтите PVC лентови завеси - жълти - против насекоми се ползват в следните приложения:

 кухни;

 ресторанти, кафета и барове;

 офиси

 заводи за производство и пакетиране на храни и напитки; 

Всички наши жълти ПВЦ лентови завеси против насекоми са произведени и тествани в Европа и отговарят на европейските стандарти, в съответствие с REACH директивите. 

ПВЦ Лентови завеси, против насекоми, комари, мухи, насекоми, защита от насекоми, затварящи завеси, мрежести завеси, ПВЦ мрежи, индустриални завеси, търговски обекти, производствени цехове, складове, хранителна промишленост, ресторанти, кафетерии.

Обща спецификация
Приложение:

 кухни;

 ресторанти, кафета и барове;

 офиси

 заводи за производство и пакетиране на храни и напитки; 

Температурен диапазон °С +50°C / -15°C
Дебелина PVC лентови завеси - Жълти - против насекоми - дебелина 2 mm
Относително тегло: 1.41 g/cm³
Одобрения: REACH

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси Прозрачните PVC лентови завеси и PVC лентите, от които се изработват, са чудесен начин за спестяване от енергийни разходи, чрез отделяне на работните помещения. Предлагаме най-широкия асортимент PVC лентови завеси, така че да отговорим точно на Вашите изисквания, за външна и вътрешна употреба във всякакви инд..

0.00лв

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за нискотемпературни приложения, фризерни и хладилни помещения Този тип меки и прозрачни PVC лентови завеси e от специален клас ПВЦ, предназначен за употреба в хладилни помещения и фризерни отделения. Лентовите завеси от вида се използват само при ниски температури – до -40°С, там където стандартните..

0.00лв

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Зелените ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и като екран или щ..

0.00лв

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви Сивите PVC лентови завеси обикновено служат за корпоративно брандиране на входове и и лентови врати. Те са идеални за изграждане на оградени офис сектори и помещения, изолирани отделения и за подобряване на фирмения имидж, в комбинация с често използвания сив цвят при интериорния бизнес дизайн. ПВЦ ле..

0.00лв

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

ПВЦ лентови завеси – оребрени – за преминаване на мотокари и тежко натоварване Оребрените PVC лентови завеси, предлагани от нас се ползват за тежко натоварване при околни температури между +50°c до -15°c. ПВЦ лентовите завеси от този тип са оребрени, вместо плоски, за да улеснят достъпа до помещението и същевреме..

0.00лв

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми  Жълтите PVC лентови завеси против насекоми, които предлагаме са специален материал, съдържащ Цитронела – аромат, който отблъсква пчели, оси, мухи и други летящи насекоми. Цветът на тези лентови завеси от ПВЦ е жълт, който както е известно е отблъскващ за мухи и насекоми. Тези две предп..

0.00лв

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси  Матираните, полупрозрачни PVC лентови завеси са предназначени основно за използване в нормални температурни среди и обикновено се употребяват при производството на PVC ленти за завеси, създавайки замъглена защитна бариера. Лентовите завеси ПВЦ от полупрозрачен тип позволяват светлината да прем..

0.00лв

Тагове: PVC, лентови завеси, жълти, против насекоми