NBR маслоустойчива гума с плат – на листи 

NBR маслоустойчивата гума с плат на листи  , още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително ниската си цена. Вложката положена в NBR маслоустойчива гума с плат, придава на полимерния материал допълнителна пространствена стабилност в двете посоки. NBR гумата с плат е подходяща за диафрагми, мембрани и други динамични приложения.

Устойчивост на маслоустойчивата гума:

 • Маслоустойчивост: Добра до отлична
 • Абразивоустойчивост: Отлична
 • Устойчивост на скъсване: Отлична
 • Устойчивост на разтворители: Добра до отлична

Листите от NBR Маслоустойчива гума с плат са смятани от много специалисти за работния кон на индустрията по отношение на гумените продукти. Съдържанието на акрилонитрил в маслоустойчивата гума с плат дава първокласна устойчивост на материала към масла и горива.

Маслоустойчивата гума с плат е известна още като:

Армирана нитрилна гума | Подсилена нитрилна гума | Техническа нитрилна гума с плат | Маслоустойчива гума с тъкан | Хидрогенирана нитрилна гума с тъканна вложка | PVC подсилена нитрилна гума

Тази техническа маслоустойчива гума има горепосочените наименования, в зависимост от типа на индустрията и държавата, в която се продава. Предлагаме широк диапазон от комбинации, на базата на маслоустойчива гума с плат по отношение на температурната им устойчивост и типа на тъканната вложка.

 
Асортиментът на вложките, които предлагаме е голям:
 • NBR маслоустойчива гума армирана с Полиамидна тъкан /Nylon/
 • Маслоустойчива гума с полиестерна тъкан
 • Маслоустойчива гума с Nomex
 • Маслоустойчива гума с кевларена тъкан
 • NBR гума с вложка от Арамидна тъкан
 • Маслоустойчива гума с вложка от стъклена тъкан
 • Гума с Неръждаема метална армировъчна мрежа
 • Маслоустойчива гума с армировка от памучна тъкан

Температурен диапазон:

 • Нискотемпературна устойчивост: -34°C до -40 °C
 • Високотемпературна устойчивост: до 121°C
Материалите от маслоустойчива гума с плат се предлагат в различни вариации в зависимост от клиентското задание, включително: невулканизирана армирана маслоустойчива техническа гума, техническа гума с тъканна вложка и ширина по заявка и др.

 

Приложение:

NBR Маслоустойчивата гума с плат се справя добре при динамични приложения като диафрагми на помпи, клапани, уплътнения с динамичен характер, гарнитури в среда от масла и горива. Поради допълнителната имякост, гумените листи от маслоустойчива гума с тъкан се използват, не само на места изискващи маслоустойчивост, а и при динамични приложения с добавена горещина, абразия, необходимост от водо- и газонепропускливост.

Обща спецификация
Приложение: NBR Маслоустойчивата гума с плат се справя добре при динамични приложения като диафрагми на помпи, клапани, уплътнения с динамичен характер, гарнитури в среда от масла и горива. Поради допълнителната си якост, маслоустойчивата гума с тъкан се използва, не само на места изискващи маслоустойчивост, а и при динамични приложения с добавена горещина, абразия, необходимост от водо- и газонепропускливост.
Температурен диапазон °С -40 °C до 121°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена. Маслоустойчивата гума е нитрилен еластомер и представлява..

0.00лв

Бяла NBR гума за храни

Бяла NBR гума за храни

Бяла маслоустойчива NBR гума за храни:  Бялата нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administration) и е напълно..

0.00лв

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчива гума е много по компресируема от нормалната плътна гума. Този тип микропореста мас..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума, с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.4 mm Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчи..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.65 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчив..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.8 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.0 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 2.0 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa  Нашата маслоустойчива гума с твърдост 65 Shore A, представлява каучуков лист от нитрилна NBR-гума от висок клас в черен цвят. NBR е гума, издържаща на масла и горива, които са на основата на петролни съставки, дизел или пропан-бутан. Освен това маслоустойчивата NBR гума е издръжлива към минер..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5Mpa  маслоустойчивата гума с устойчивост до 5 Mpa представлява еластомер от групата на синтетичните кополимери – акрилонитрил-бутадиен. Тази гума издържа на масла, но е със слаба устойчивост на атмосферни влияния. Използва се предимно за изработка на уплътнения за машини, които работят с масла,..

0.00лв

Тагове: NBR маслоустойчива гума с плат, NBR гума с тъканна вложка, нитрилна гума с тъкан, Buna-N с плат