NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.65 mm:

Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви гумени материали за диафрагми, с подсилващи вложки от следните материали:

 • Nylon / полиамид;
 • полиестер; 
 • памук; 
 • Nomex / Арамидни влакна; 
 • стъклен плат

Диафрагмените гумени листи могат да се използват в следните приложения:

 • автомобилни карбуратори; 
 • газови контролни уреди и клапани; 
 • газови задвижки и актуатори за метан и пропан-бутан.;
 • дизелови и други видове горивни помпи; 
 • измервателна апаратура за газ и горива; 

Освен диафрагмените гумени листи, можем да предложим и отляти диафрагми за вашите специфични нужди. Предлагаме над 10 вида материали, от които могат да бъдат изработени вашите диафрагми.

Обща спецификация
Приложение:

NBR Маслоустойчивата гума с плат за диафрагми се справя добре при динамични приложения като диафрагми на помпи, клапани, уплътнения с динамичен характер, гарнитури в среда от масла и горива.

Поради допълнителната си якост, маслоустойчивата гума с тъкан се използва, не само на места изискващи маслоустойчивост, а и при динамични приложения с добавена горещина, абразия, необходимост от водо- и газонепропускливост.

Температурен диапазон °С -30 °C до +90°C
Размер 1530х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 0,65 mm
Продуктов лист

NBR гума маслоустойчива за диафрагми - 0.65mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат

Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат

Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат Армираните с плат силиконови листи с представляват тъкан (стъклотъкан, полиестер, найлон и др), обмазана от двете страни със голямо количество силиконова гума. Силиконовите листи с вложка от плат са проектирани за приложения, в които стресовете са типично статични и наляганията са обикновено ни..

0.00лв

FKM / Витонови листи с плат

FKM / Витонови листи с плат

Висококачествен витонов лист, с вложка от плат. Този тип лист от Viton® се произвежда по поръчка, според точните изисквания на клиента. Витонът е най-известният от флуороеластомерите - група високоустойчиви и издръжливи гуми.Витонът с плат притежава отлични технически характеристики, които в комбинация с точно подбраната тъканна вложка дават широк ..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД. Маслоустойчивата гума е н..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат – на листи  NBR маслоустойчивата гума с плат на листи, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат  е изработена от SBR гумен листов материал, но има и тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до 2-3 mPa. Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от разтягане и добавя устойчивост на скъсване. Предлагаме тази гума в дебелини от 2 – 50 мм с ..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат - до 5 MPa  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до макс. 5 mPa. Гумата с 1 слой плат от този тип е подсилена, за да издържа на по-високи налягания.   Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от ра..

0.00лв

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с двойно тъканно подсилване. Тази двойно подсилена армирана гума издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с двойна текстилна вложка, която да издържа на високи натоварвания е тъканта, вградена в еластомерния материал. Добавката на два слоя тъкан..

0.00лв

Тагове: NBR маслоустойчива гума с плат, NBR гума с тъканна вложка, нитрилна гума с тъкан, Buna-N с плат