Italy

Керамична лента - до 1000°C

Керамична лента - до 1000°C

Керамична лента - до 1000°C Керамичната лента е плоско тъкано уплътнение, което гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост. Може да се използва при продължително излагане на температури до 650°C, когато е с подсилване от стъклени влакна и до 1050°C, когато е подсилено с Inconel. Керамичните ленти съдържат приблизително 20%..

87.00лв

Керамична лента - тип "стълбица" до 1000°C

Керамична лента - тип "стълбица" до 1000°C

Керамичната лента тип стълбица представлява плоско тъкано уплътнение с ажурна средна част, което гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост. Може да се използва при продължително излагане на температури до 650°C, когато е с подсилване от стъклени влакна и до 1050°C, когато е подсилено с Inconel. Керамичните ленти съдържат пр..

0.00лв

Стъклена лента - до +550°C

Стъклена лента - до +550°C

Стандартната стъклена лента е отличен заменител на азбеста и е изградена изцяло от 6-9 μm стъклени нишки, които издържат на температура до 550 °C. По заявка стъклената лента може да се изработи със самозалепваща страна, с различна оплетка. Стъклената лента може да бъде и в черен цвят, обработена с вермикулит или карамелизирана. Стъ..

0.00лв

Кръгъл силиконов шнур

Кръгъл силиконов шнур

Кръгъл силиконов шнур Кръглите силиконови шнурове, които предлагаме са с отлично качество. Можем да доставим и силиконов шнур по Ваше конкретно задание, така че да отговори на точните Ви изисквания. Отделяме специално внимание на клиентските изисквания, така че да гарантираме ексклузивна грижа в процеса на вземане на решение, кой тип силиконов м..

0.00лв

Правоъгълна стъклена лента - до +550°C

Правоъгълна стъклена лента - до +550°C

Правоъгълната стъклена лента е плътна лента с дебелина 5 мм и различни ширини. Тя е изработена във варианти от бели или черни стъклени нишки, специално подсилена и проектирана за да разреши Вашите проблеми при високотемпературна изолация до 550 С. Тази стъклена лента притежава отлична гъвкавост, термална устойчивост и механична якост.Приложение на ..

0.00лв

Профили от микропореста гума - кръгли

Профили от микропореста гума - кръгли

Профили от микропореста гума - кръгли / Микропорести гумени шнурове   Кръглите профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки.   Материали: Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, N..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат – на листи  NBR маслоустойчивата гума с плат на листи, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително..

0.00лв

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка Тефлоновият маркуч от този тип е със спирално гофрирана тефлонова вътрешност, външно инсталирана метална антивакуумна спирала и неръждаема външна оплетка от AISI304, която предпазва от удължаване и увеличава устойчивостта на налягане. Този тефлонов маркуч има отлична устойчиво..

0.00лв

Профили от микропорест силикон

Профили от микропорест силикон

Профилите от микропорест силикон се изработват по клиентска спецификация или чертеж, както и по избор от над 5000 профила от архива ни с матрици и екструзии. Екструдираните микропорести силиконови профили могат да бъдат доставени навити на ролка, изрязани по размер или свързани в гарнитури. Някои профили от микропорест силикон могат да бъдат израб..

0.00лв

Рефлексни нивопоказателни колонки

Рефлексни нивопоказателни колонки

Рефлексни нивомерни колонки  Рефлексните индикатори за ниво са създадени за приложения, които включват висока температура, високо налягане и употреба на корозивни флуиди. Безцветният флуид в тези съоръжения дава по-добра индикация за нивото. Принцип на работа на рефлексните нивопоказателни колонки Рефлексните нивопоказателни стъкла в ..

0.00лв

Тефлонови тръби

Тефлонови тръби

PTFE / Тефлонови тръби Тефлоновите тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобни материали. PTFE тръбите издържат на въздействието на най-агресивните орга..

0.00лв

CSM / Хипалон - каучук на листи

CSM / Хипалон - каучук на листи

CSM / Hypalon на листи  е известен с отличната си устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия и капацитета си за хидроизолация при морска среда, киселинна хидроизолация и алкална хидроизолация. (Hypalon® e известен също като хлорсулфониран полиетилен или по бившето име на марката Hypalon®) CSM / Hypalon гумените листове се изпо..

0.00лв

CSM / Хипалон плат - за ремонт на лодки

CSM / Хипалон плат - за ремонт на лодки

CSM / Хипалон плат - за ремонт на лодки Ако трябва да извършите ремонт на надуваемата си лодка, първо трябва да установите типа на тъканта, от която е направена тя  –независимо дали е лодка, яхта, каяк или спасителен сал. Най-често те се произвеждат от Хипалон, ПВЦ или полиуретан. Типът на тъканта от която са изработени лодките, опреде..

380.00лв

D-Профили от микропорест силикон

D-Профили от микропорест силикон

Предлагаме огромен брой силиконови микропорести D-профили или фендери, които могат да бъдат с или без куха централна част, ако е необходимо. Микропорестите силиконови D-профили  могат да бъдат доставени под формата на ролки, изрязани по зададена дължина или съединени под формата на гарнитури. Можем да доставим и профилите от микропорест силико..

0.00лв

D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-профилите от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите са под формата на латинска буква D с отвор по средата.   Материали: D-Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и др..

0.00лв

Показани 1 от 15 | 266 (18 Страници)