Връщане на продукт

Политика за връщане на продукти
Считано от датата на получаване на онлайн закупена стока, в случай че сте физическо лице имате право да я върнете в 14 дневен срок. За целта трябва да ни уведомите на имейл dea@deatrade.eu или на телефони: 0877 58 58 97 или 052 58 00 52

Изпратете артикула/ите на адреса от който сте го/ги получили (от офиса ни в гр. Варна, бул. Ян Хунияди №59, офис №9 или от склада, откъдето сте го получили – ще видите информацията от товарителницата на куриера), по куриер който е удобен за Вас, като разходите за куриерската услуга трябва да бъдат за Ваша сметка. В пратката трябва да бъде приложено копие от документа за покупка (стокова разписка или фактура, както и копие от касовия бон получен от куриерската фирма, в случай че покупката е направена с пощенски паричен превод).

Стоката, която връщате трябва да е в оригиналната си опаковка и да бъде в състоянието, в което сте я получили. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от употреба или такива, които са изпратени по куриер за наша сметка.

В случай, че закупеният артикул е бил в промо пакет, трябва да върнете всичко, което сте получили (артикула + подаръка, който е бил към промо пакета).

След като получим продукта ще бъде прегледан (ако е необходимо и от сервизните ни техници) и само ако отговаря на условията за връщане, заплатената от Вас сума ще Ви бъде върната.

За да възстановим сумата за закупената стоката трябва да изпратите на имейла следната информация:

  • Три имена
  • Телефонен номер за връзка
  • IBAN номер на Вашата банкова сметка
  • В срок от 5 работни дни ще получите заплатената сума.

Важно!

Артикули, които не подлежат на връщане – тези, които са изработени по поръчка на клиента или съобразно неговите индивидуални изисквания, както и артикули с променен фабричен вид. Това включва артикули, които се продават на линеен метър или са изрязани от стандартния размер на продукта представляващ цяла ролка или цял лист - гума, пластмаса, изолации и др. на листи, кабели, въжета, маркучи, изработка на детайли по чертежи на клиента, изрязване на всякакви материали до размер, различен от стандартния и др.