EPDM гума на листи - 60 Shore

Това е висок клас на EPDM гумата на листи с твърдост 60 Shore A (ethylene propylene diene monomer). Този тип техническа гума EPDM на листи има такива свойства, които му дават възможност да бъде използван в широк обхват от приложения. Основното му предимство е отличната устойчивост на стареене, топлина и озон, поради което се използва често за хидроизолация на покриви, индустриални уплътнения и др. външни приложения.

EPDM гумата е много подобна на бутиловата гума, но издържа излагане на външни условия - вода, слаби неорганични киселини, и слънце. EPDM гумата издържа и на леко по-високи температури от останалите гуми – от -40°С до над 110°С. Гумата EPDM на ролка е и по-добрият избор при приложения, включващи пара и гореща вода, като при това запазва добрите си механични свойства.

Техническата гума EPDM на листи, която предлагаме се предлага под формата на широк обхват от дебелини и се използва за уплътнения, шайби, електрическа изолация, гарнитури и много, много други приложения, които обаче не включват масла и горива и др. въглеводородни продукти /EPDM гумата не е маслоустойчива!/

Листите от EPDM гума имат следните предимства:

 • С гладка повърхност имаща отлична устойчивост на външна употреба, ултравиолетови лъчи, стареене/озон
 • Дълготрайна употреба
 • Идеална за ползване с гореща вода и пара
 • EPDM гумата издържа на слаби киселини, основи и др. химикали 

Поддържаме на склад и следните EPDM листи в различни разновидности:

Икономичен клас EPDM листи, бял EPDM на листи с FDA одобрение за храни, Високотемпературен EPDM на листи, микропореста EPDM гума, . Моля свържете се с нас за детайли относно тези и други непосочени класове техническа EPDM гума на листи.

Обща спецификация
Не се препоръчва с: Масла, горива и въглеводородни продукти
Приложение:

Отопление и климатизация

 • Уплътнения за компресори
 • Дорниково изработени дренажни тръби
 • Пресостатни маркучи
 • Уплътнения за панели и гарнитури за капаци
Автомобилна промишленост
 • Водонепроницаеми уплътнения и ленти
 • Облицовки на кабели и жици
 • Дистанционери на прозорци
 • Хидравлични спирачни системи
 • Уплътнения за врати, прозорци и багажници

Индустриални приложения

 • Гарнитури и уплътнения за водоснабдителни системи
 • Уплътнителни EPDM Ленти
 • Изолация на покриви
 • EPDM Уплътнения, облицовки на водоеми, шайби и мн. други

Температурен диапазон °С -40 С - +120 С
Цвят Черен
Продуктов лист

EPDM листи Shore 60 A

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

EPDM гума на листи 60Shore

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

ЕPDM гумата с одобрение от FDA за безопасна употреба с храни е устойчива на озон, високи температури,  ползва се широко в хранителна и питейна промишленост, фармацевтична промишленост и козметична индустрия.EPDM гума на листи с FDA одобрение за храниЦвят: БялПовърхност:  гладкаТемпературен диапазон: -50° до 110° C твърдост - 60 Shore..

0.00лв

SUPER EPDM листи

SUPER EPDM листи

Описание: Високоякостната EPDM гума на листи е перфектен материал за външна употреба или механични приложения. Поради впечатляващата си якост, EPDM класът на тази гума с гладка черна повърхност издържа влиянията на рафинериините условия, електрически централи, хидро-електрично оборудване. EPDM гумата на ролка с завишени якостни характеристики мож..

0.00лв

Огнеустойчиви EPDM листи

Огнеустойчиви EPDM листи

Най-добрите еластомерни гумени материали се самозагасят и това може да е невероятно полезно, ако най-лошият сценарий на пожар се случи. Функционално, това означава че гъвкавият ЕPDM гумен огнеустойчив материал може да гори само ако активен пламък е насочен срещу него. В момента, когато топлинният източник е премахнат, продуктът ще спре да гори. Чес..

0.00лв

Пероксидно обработена EPDM гума

Пероксидно обработена EPDM гума

Описание: Пероксидно обработената EPDM гума е висок клас синтетична гума, направена от 100% пероксиден EPDM полимер. Тя е специфично проектирана да показва отлична озоноустойчивост и температурна устойчивост. Това прави пероксидно обработената EPDM гума подходяща за приложения на открито с дългосрочно излагане на стареене и ултравиолетови лъчи..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 80 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (Ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 80 Shore A е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гар..

0.00лв

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храниEPDM (ethylene propylene diene monomer гума), е еластомер, характеризиращ се с широк обхват от приложения. Той е широко разпространен по света поради отличната си устойчивост  на пара, вода и топлина, както и озон, слънчева светлина, слаби киселини, алкални среди и оксидиращи разтворители.Сравнение на ся..

0.00лв

Високотемпературна EPDM гума

Високотемпературна EPDM гума

EPDM гума – Високотемпературна Основните характеристики на високотемпературната EPDM гума включват отлична устойчивост на завишени температури, на прясна и морска вода, на оксидиране, ултравиолетови лъчи, стареене и външни условия. Този клас EPDM гума за високи температури издържа на минусови температури и нагряване от: -40 ° C до&..

0.00лв

Тагове: EPDM, листи, техническа гума