EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи - икономичен клас - 80 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (Ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 80 Shore A е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гарнитури за люкове, уплътнения в строителството.

Поради същността и икономичния характер на производството си EPDM гума на листи икономичен клас - 80 Shore A /определена част от рециклирани материали се смесват с базов полимер и пълнители/ е възможно да има слаби повърхностни деформации и балони и материалът е възможно да има по-голяма миризма от нормалното. Предимството му е че е на доста по-ниска цена от останалите класове.

Този тип по-твърда гума EPDM на листи има свойства, които й дават възможност да бъде използвана в широк обхват от приложения. Основното й предимство е отличната устойчивост на стареене, топлина и озон, поради което се използва често за покриви, уплътнения и др. външни приложения.

EPDM гумата на листи икономичен клас - 80 Shore се използва за уплътнения, шайби, електрическа изолация, гарнитури и много, много други приложения.

Листите от EPDM гума на листи икономичен клас - 80 Shore A имат следните предимства:

  • Отлична устойчивост на стареене/озон
  • Дълготрайна употреба
  • Широк обхват от дебелини
  • Гладка повърхност
  • По-висока твърдост
  • Ниска цена

Поддържаме на склад и следните EPDM листи в различни разновидности:

Бяла EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни, Високотемпературен EPDM на листи, Негорим EPDM на листи, EPDM стандартен за обща употреба, армиран EPDM с плат и др. Моля свържете се с нас за детайли относно тези и други непосочени класове EPDM гума на листи.

Обща спецификация
Приложение: уплътнения, шайби, електрическа изолация, гарнитури и много други общи приложения. EPDM е озоноустойчив и устойчив на стареене, като е подходящ за употреба на открито.
Температурен диапазон °С -40 - +140
Дебелина 1mm, 1.5mm, 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm
Цвят Черен
Продуктов лист

EPDM листи Shore 80

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури  ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД произвежда гарнитури от EPDM листов материал по общоприетите стандарти и по размери на клиента EPDM гумата е най-често използвана поради озоноустойчивостта си. Ако гарнитурата Ви ще бъде монтирана на открито и ще бъде изложена на температури от -40 до +120 С, то EPDM гарнитурата е много добър избор. О..

0.00лв

EPDM гума на листи 60Shore

EPDM гума на листи 60Shore

EPDM гума на листи - 60 Shore Това е висок клас на EPDM гумата на листи с твърдост 60 Shore A (ethylene propylene diene monomer). Този тип техническа гума EPDM на листи има такива свойства, които му дават възможност да бъде използван в широк обхват от приложения. Основното му предимство е отличната устойчивост на стареене, топлина и озон, п..

0.00лв

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

ЕPDM гумата с одобрение от FDA за безопасна употреба с храни е устойчива на озон, високи температури,  ползва се широко в хранителна и питейна промишленост, фармацевтична промишленост и козметична индустрия.EPDM гума на листи с FDA одобрение за храниЦвят: БялПовърхност:  гладкаТемпературен диапазон: -50° до 110° C твърдост - 60 Shore..

0.00лв

SUPER EPDM листи

SUPER EPDM листи

Описание: Високоякостната EPDM гума на листи е перфектен материал за външна употреба или механични приложения. Поради впечатляващата си якост, EPDM класът на тази гума с гладка черна повърхност издържа влиянията на рафинериините условия, електрически централи, хидро-електрично оборудване. EPDM гумата на ролка с завишени якостни характеристики мож..

0.00лв

Огнеустойчиви EPDM листи

Огнеустойчиви EPDM листи

Най-добрите еластомерни гумени материали се самозагасят и това може да е невероятно полезно, ако най-лошият сценарий на пожар се случи. Функционално, това означава че гъвкавият ЕPDM гумен огнеустойчив материал може да гори само ако активен пламък е насочен срещу него. В момента, когато топлинният източник е премахнат, продуктът ще спре да гори. Чес..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 80 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (Ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 80 Shore A е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гар..

0.00лв

EPDM бяла гума с одобрение за храни

EPDM бяла гума с одобрение за храни

EPDM бяла гума на листи - с одобрение за храни Свойства: Бялата EPDM гума, подходяща за употреба с храни, съответства на регулация (EC) 1935/2004 (Европейско законодателство)  Бялата EPDM гума на листи за храни е подходяща за повторна употреба и допир с храни, напитки и течни храни. Сертификат за качество и за пригодност..

0.00лв

Високотемпературна EPDM гума

Високотемпературна EPDM гума

EPDM гума – Високотемпературна Основните характеристики на високотемпературната EPDM гума включват отлична устойчивост на завишени температури, на прясна и морска вода, на оксидиране, ултравиолетови лъчи, стареене и външни условия. Този клас EPDM гума за високи температури издържа на минусови температури и нагряване от: -40 ° C до&..

0.00лв

Тагове: EPDM, листи, икономични