VITON™ гумени листи - Grade A

Съществуват някои съществени различия между различните групи флуороеластомери на Viton по отношение на силата на натиск, ниската гъвкавост по отношение на топлината и устойчивостта на определени групи течности.

В зависимост от тяхната сравнителна устойчивост спрямо течността и химичната атака, стандартните видове флуороеластомерни продукти VitonTM се наричат ​​А, В или Е. Промените във флуидното съпротивление са следствие от различни концентрации на флуор в полимера, които се определят от видовете и сравнителните количества на съполимеризирани мономери, които образуват полимера.

Каучукът Viton Grade A е следствие от промените в сравнителното количество и вида на мономерите, използвани в производството на различните видове флуороеластомери Viton.

Например, комплектът за устойчивост на компресия е важно свойство за FKM, и ако това свойство се счита за най-важната характеристика за определена  гума, тогава Viton A може да е най-добрият избор за приложението.

Нашите Viton ™ тип A гумени листи са изработени от 100% Virgin Viton ™ "A" съединение - 66% съдържание на флуор. Има отлична устойчивост на разтворени киселини и основи, концентрирани киселини и основи, озонови масла и въглеводороди.

Съединенията Viton ™ остават в значителна степен еластични за неопределено време, когато са изложени на температури до 204 ° C (399 ° F) или периодично до експозиции от 316 ° C.

Предимства:

 • Гумени листове от клас Viton A имат отлична химическа якост.
 • Отлична якост на въглеводороди, независимо дали са алифатни, ароматни или хлорирани.
 • Добра газонепропускливост.
 • Отлично съпротивление на въздуха.
 • Изключителна устойчивост на повишена температура.
 • Гумени листове от клас Viton A предлагат изключителна устойчивост на озон.
 • Отлична сила на киселини и основи, включително окислители
Обща спецификация
Издръжливост към:
 • Търговският клас на гумените листи от Витон / FKM е най-подходящ за петролни деривати при повишени температури
 • устойчиви са на външни условия, вода, озон, окисление, алифатните въглеводороди
 • бензин, керосин ... ароматни въглеводороди
 • FKM е устойчив на бензол, толуол
 • алкохол, киселини, синтетични диестерни смазки, халогенирани разтворители, хидравлични силикати.
 • Добра устойчивост на износване.
Приложение:

Флуореластомерният листов материал се препоръчва за изработване на FKM уплътнения, уплътнения, уплътнения, FKM шайби, FKM подложки, подложки, завеси, фуги и други части за употреба при тежки експлоатационни условия.

Твърдост по Shore A 70 Deg
Температурен диапазон °С - 20 / + 250 ° C Непрекъснато (до 315 ° C периодично)
Относително тегло: 1.85 (+/-0.05) g/cm3
Цвят Черен
Продуктов лист

VITON™ Гумени листи - Grade A

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

VITON™ гумени листи - Grade A

 • Производител: UK
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Витонови гарнитури

Витонови гарнитури

Витонови гарнитури Витоновите гарнитури, изрязвани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД са устойчиви към алкални вещества, животински и растителни масла, хлорни въглеводороди, горива и концентрирани киселини. Те имат отлична устойчивост на високи температури. Въпреки това Витоновите гарнитури не са подходящи за кетони от типа на ацетона и органичните киселини. ..

0.00лв

FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

Белият витон / Viton® / FKM на листи с FDA одобрение  е устойчив на хлорирани въглеводороди, горива, киселини и високи температури. Витонът с FDA одобрение не е устойчив към кетони, като например ацетон и органични киселини. Този материал е подходящ за ХВП при пряк допир с храни. Белият витон за хранителната промишленост е популярен в хр..

0.00лв

FKM / Витон листи - микропорести

FKM / Витон листи - микропорести

FKM / Витон листи - микропореста гума   Този материал представлява еластомер с ниска плътност - флуороеластомерна гума - FKM / Витон във вариант микропорест витон.  Микропорестите витонови листи, съчетават качествата на витона и устойчивостта му, с функционалността, която придава ниската плътност и микропорестата структура. Приложенията..

0.00лв

VITON™ гумени листи - Grade B

VITON™ гумени листи - Grade B

VITON™ гумени листи - Grade B Каучуковите листове от Viton от този клас са произведени от висококачествен Viton тип B със съдържание на флуор не по-малко от 68%. Viton ™ тип B е по-устойчив и поддържа по-голяма стабилност след стареене на сухо при висока температура, отколкото Viton ™ тип А. Тези листи от витон се..

0.00лв

Viton® - оригинален на листи

Viton® - оригинален на листи

Viton® - оригинален на листи Viton е често използваната дума за флуоровъглерод (химическо наименование Chlorotrifluoroethlenevinylidene fluoride) каучук и често се свежда до FKM (който обикновено се използва във Великобритания и Европа) или FPM (който обикновено се използва извън Обединеното кралство и Европа). Истинската гума Viton е син..

0.00лв

Тагове: VITON™, гумени, листи, Grade, A