PVC транспортна лента за замразени храни - ALPHA 20AA_BL_AC

Този тип транспортна лента е предназначен за студени и замразени храни. ALPHA 20AA_BL_AC е изработена от 2 пласта с обща дебелина на лентата около 2,8 мм, с твърдо покритие, което е с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 20AA_BL_AC е подходяща за хранителни продукти (с одобрение по FDA) и съгласно наредба EC 10/2011.

PVC покритието на транспортната лента за замразени храни има висока устойчивост към животински мазнини, зеленчуци и плодове. Специалното покритие по повърхността на ПВЦ транспортната лента за замразени храни е устойчиво на пожълтяване, подходящо е за пренасяне на студени моркови, зеленчуци, плодове и други замразени храни.

Твърдостта на горната повърхност на PVC конвейерната лента за транспортиране на храна е 73 Shore A. PVC транспортната лента ALPHA 20AA_BL_AC е с гладко покритие и плъзгаща се страна от PET тъкан.

Тази PVC транспортна лента може да издържа на температури между -5 ° C + 80 ° C

Приложения: транспортиране на замразени храни.

Благодарение на богатия ни индустриален опит,  доставяме широка гама от транспортни ленти за замразени храни, които се използват широко в предприятия за дълбоко замразяване на храната. Тези транспортни ленти се предлагат в разнообразни форми и размери. Транспортните ни ленти за замразени храни са широко известни с тяхната ефективност, а освен това могат да бъдат доставени, точно според вашите изисквания - създадени според характерните приложения на нашите клиенти. Транспортните ни ленти са изработени по поръчка и се проектират според изискванията на клиента.

Обща спецификация
Издръжливост към: Висока устойчивост на транспортната лента към животински мазнини, зеленчуци и минерални масла, замразени храни
Приложение: Транспортна лента за охладени и замразени храни
Твърдост по Shore A 73 Shore A
Температурен диапазон °С - 5° C + 80° C
Дебелина 2,8 mm
Материал плъзгаща страна Полиестерен плат
Материал повърхност PVC
Дебелина повърхностен слой 0,8 mm
Завършек повърхностен слой Гладка повърхност
Брой слоеве 2
Относително тегло: kg 3,2/m²
Одобрения: Одобрение за храни съгласно EC 10/2011, FDA
Продуктов лист

PVC транспортна лента за замразени храни - ALPHA 20AA_BL_AC

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 5AA е изработена от 1 пласт, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 5AA е подходяща за хранителни продукти (разполага с FDA одобрение) и е в съответствие с наредба EC 10/2011. ПВЦ тр..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 10AA  е изработена от 2 пласта, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 10AA е подходяща за хранителни продукти (FDA регулиране) и съгласно наредба EC 10/2011. ПВЦ транспортната лент..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 15AA  е изработена от 2 пласта. Общата дебелина на безопасната за транспортиране на храна PVC лента е около 2,5 мм. Тази лента е с покритие, което е с висока устойчивост към животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспо..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm Транспортните ленти за храни за тежко натоварване от тип ALPHA 30AA трябва да работят в трудни условия, понякога в продължение на няколко смени без прекъсване. Вашият избор на материал за транспортната лента за хранителни продукти влияе силно върху живота на оборудван..

0.00лв

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm Нашите PVC транспортни ленти за захар отговарят на всички хранителни разпоредби, за да се осигури производството на по-безопасни хранителни продукти. PVC транспортната лента ALPHA 30Z е подходяща за хранителни продукти (предмет е на одобрение от FDA) и е ..

0.00лв

PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA 295PN - 3,1 mm

PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA 295PN - 3,1 mm

PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA 295PN - 3,1 mm Благодарение на нашия богат индустриален опит, доставяме PVC транспортни ленти, подходящи за замразени храни - в този случай със структурирана плъзгаща се страна с шарка тип “обърната пирамида”. Нашата гама от  PVC транспортни ленти се използва широко..

0.00лв

Тагове: PVC, транспортна лента, за храни, ALPHA 20AA_BL_AC