PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

Транспортните ленти за храни за тежко натоварване от тип ALPHA 30AA трябва да работят в трудни условия, понякога в продължение на няколко смени без прекъсване. Вашият избор на материал за транспортната лента за хранителни продукти влияе силно върху живота на оборудването Ви.

Необходим Ви е материал, който да може да издържа на ежедневните операции, както и теглото на тежки хранителни продукти, на често и интензивно почистване, което включва и изключително високо налягане на водата. PVC транспортната лента от този тип е предназначена за транспортиране на тежки хранителни продукти в месопреработвателната и млечната промишленост, като с употребата й получавате отлична адаптивност на стоките към лентовия транспортьр и лесно пренасяне на насипни хранителни стоки и тежки хранителни продукти.

Нашите транспортни ленти за храни от ПВЦ за тежки натоварвания се използват за множество приложения в хранително-вкусовата промишленост. ALPHA 30AA транспортната лента е изработена от 3 пласта с обща дебелина на лентата около 4,2 mm, с твърда повърхност е и с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла.

ПВЦ транспортната лента ALPHA 30AA е подходяща за хранителни продукти ( има одобрение от FDA) и е годна за употреба, съгласно наредба EC 10/2011. PVC покритието на транспортната лента е устойчиво на мазнини от животински произход, растителни масла, както и към минерални масла и смазки.

Транспортната лента предназначена за храни и употреба при високо натоварване има твърда повърхност от PVC. Твърдостта на горната повърхност на PVC Транспортната лента за транспортиране на храна е 70 Shore A. PVC Транспортната лента ALPHA 30AA е с гладко покритие и плъзгаща се страна от PET тъкан.

Работната температура на транспортната лента за храни от този тип е между -5 ° C + 80 ° C

Обща спецификация
Издръжливост към: висока устойчивост на животински мазнини, растителни мазнини, мазни храни
Приложение: Транспортна лента за тежки натоварвания - за хранително-вкусовата промишленост
Твърдост по Shore A 70° Shore A
Температурен диапазон °С - 5° C + 80° C
Дебелина 4,2 mm
Материал плъзгаща страна Полиестерен плат
Материал повърхност PVC
Дебелина повърхностен слой 1,1 mm
Завършек повърхностен слой Гладка повърхност
Брой слоеве 3
Относително тегло: kg 5,3/m²
Одобрения: Одобрение за храни съгласно EC 10/2011, FDA
Продуктов лист

PVC транспортна лента - за храни ALPHA_30AA - тежко натоварване - 4,2 mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 5AA е изработена от 1 пласт, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 5AA е подходяща за хранителни продукти (разполага с FDA одобрение) и е в съответствие с наредба EC 10/2011. ПВЦ тр..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 10AA  е изработена от 2 пласта, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 10AA е подходяща за хранителни продукти (FDA регулиране) и съгласно наредба EC 10/2011. ПВЦ транспортната лент..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 15AA  е изработена от 2 пласта. Общата дебелина на безопасната за транспортиране на храна PVC лента е около 2,5 мм. Тази лента е с покритие, което е с висока устойчивост към животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспо..

0.00лв

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента за замразени храни - ALPHA 20AA_BL_AC Този тип транспортна лента е предназначен за студени и замразени храни. ALPHA 20AA_BL_AC е изработена от 2 пласта с обща дебелина на лентата около 2,8 мм, с твърдо покритие, което е с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm Транспортните ленти за храни за тежко натоварване от тип ALPHA 30AA трябва да работят в трудни условия, понякога в продължение на няколко смени без прекъсване. Вашият избор на материал за транспортната лента за хранителни продукти влияе силно върху живота на оборудван..

0.00лв

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm Нашите PVC транспортни ленти за захар отговарят на всички хранителни разпоредби, за да се осигури производството на по-безопасни хранителни продукти. PVC транспортната лента ALPHA 30Z е подходяща за хранителни продукти (предмет е на одобрение от FDA) и е ..

0.00лв

Тагове: PVC, транспортна лента, храни, ALPHA 30AA, тежко натоварване