PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN - 2,4 mm

PVC транспортната лента за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN е със структурирано покритие и е изработена от 2 пласта с обща дебелина на транспортната лента около 2,4 мм. Тази транспортна лента за преработка на плодове и зеленчуци има твърдо покритие и е с висока устойчивост на животински мазнини, растителни и минерални масла. Транспортните ленти от тип ALPHA 10PN са подходящи за хранителни продукти, притежават одобрение от FDA и са в съответствие наредба EC 10/2011.

Нарастващите изисквания по отношение на транспортните ленти водят до нарастващи предизвикателства за производителите и преработвателите на плодове и зеленчуци. Някои от тях далеч не са уникални за този сектор: нарастваща конкуренция, опазване на околната среда, намаляване на служителите и други.

За разлика от много продукти, които се пренасят с транспортни ленти обаче, плодовете и зеленчуците са изправени пред непосредствената заплаха от разваляне и трябва да бъдат обработвани много бързо. Това поставя голяма тежест върху транспортните ленти за плодове и зеленчуци – те трябва да бъдат бързи, ефективни и да позволяват поддържане на висока хигиена.

Вдлъбнатата пирамидна структура на горното PVC покритие на транспортната лента за плодове и зеленчуци е от твърд PVC. Твърдостта на горната повърхност на PVC транспортната лента за плодово-зеленчуковата промишленост е 70 Shore A. PVC транспортната лента ALPHA 10PN има плъзгаща се страна от PET тъкан.

Тези PVC транспортни ленти  могат да издържат на температури между -5 ° C + 80 ° C

Приложения: транспортни ленти за преработка на плодове и зеленчуци
Специално проектирани да осигурат лесно боравене с широка гама зеленчуци, плодове и луковици. Ние предлагаме транспортни ленти за множество типове зеленчуци и плодове - от картофи до малини и ягоди. Нашите транспортни ленти предлагат ефективно транспортиране на опаковани и неопаковани зеленчуци и плодове, кутии и тави, като могат да бъдат доставени със странични стени, държачи и др, че да отговарят на вашите специфични нужди.

Обща спецификация
Издръжливост към: Висока устойчивост на транспортната лента към животински мазнини, растителни масла, минерални масла, плодове, зеленчуци
Приложение: Транспортна лента за плодове и зеленчуци, за пакетирани храни
Твърдост по Shore A 70 Shore A
Температурен диапазон °С - 5° C + 80° C
Дебелина 2,4 mm
Материал плъзгаща страна Полиестерен плат
Материал повърхност PVC
Дебелина повърхностен слой 0,8 mm
Завършек повърхностен слой Назъбена повърхност - вдлъбната пирамида
Брой слоеве 2
Относително тегло: kg 2,4/m²
Одобрения: Одобрение за храни съгласно EC 10/2011, FDA
Продуктов лист

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN - 2,4 mm

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm Антистатичната PVC транспортна лента за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS  е със структурирано покритие и е изработена от 2 пласта с обща дебелина на транспортната лента около 2,2 мм. Електростатичният заряд в транспортната лента може да б..

0.00лв

Тагове: PVC, транспортна лента, за плодове и зеленчуци, ALPHA 10PN, 2, 4 mm