PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

Нашите PVC транспортни ленти за захар отговарят на всички хранителни разпоредби, за да се осигури производството на по-безопасни хранителни продукти. PVC транспортната лента ALPHA 30Z е подходяща за хранителни продукти (предмет е на одобрение от FDA) и е в съответствие с наредба EC 10/2011.

Структурата и повърхността на тази PVC транспортна лента за захарната индустрия намаляват шанса по нея да полепнат частиците, които могат да се смесят със захарта.

PVC транспортната лента за захар - ALPHA 30Z е изградена от 3 пласта, има покритие с висока устойчивост на абразия. Материалът, използван за създаването на тази PVC транспортна лента за захар позволява увеличен живот на лентата – с до 35% по-дълъг от този на други алтернативи.

В захарната промишленост рискът от експлозия е голям и европейските директиви са регламентирали необходимите мерки за осигуряване на безопасността и здравето на работниците срещу този риск в центрове с потенциално експлозивна атмосфера. Предлаганата PVC транспортна лента за захарната индустрия е антистатична и има ATEX95 одобрение, което означава, че е в съответствие с ATEX Директива 94/9 / EC, категория 2 има CE сертификат съгласно EN 13463-1 - EN 13463-5 ,

Транспортната лента ALPHA 30Z за захарната индустрия е с гланцова, лъскава горна повърхност от PVC. Тази повърхност помага стъргалките да бъдат по-ефективни с прилагане на по-малък натиск върху транспортната лента.

Твърдостта на горната повърхност на PVC транспортната лента е 80 Shore A. PVC конвейерната лента ALPHA 30Z е с обратна плъзгаща страна, която също е с гланцово покритие.

Общата дебелина на транспортната лента за захар е около 6,2 мм. Тази PVC транспортна лента може да издържа температури между -5 ° C + 80 ° C

Приложения:

захарна промишленост, ориз

Обща спецификация
Издръжливост към: насипни храни - ориз, захар
Приложение: Транспортна лента за захар и ориз - подходяща за захарната промишленост
Твърдост по Shore A 80 Shore A
Температурен диапазон °С - 5° C + 80° C
Дебелина 6,2 mm
Материал плъзгаща страна PVC Лъскава, гланцова повърхност
Материал повърхност PVC
Дебелина повърхностен слой 2 mm
Завършек повърхностен слой Лъскава, гланцова повърхност
Брой слоеве 3
Относително тегло: kg 7,5 m²
Одобрения:

  • Одобрение за храни съгласно EC 10/2011, FDA
  • ATEX95

Продуктов лист

PVC транспортна лента - за захар - антистатична - ALPHA 30Z

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 5AA е изработена от 1 пласт, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 5AA е подходяща за хранителни продукти (разполага с FDA одобрение) и е в съответствие с наредба EC 10/2011. ПВЦ тр..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 10AA  е изработена от 2 пласта, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 10AA е подходяща за хранителни продукти (FDA регулиране) и съгласно наредба EC 10/2011. ПВЦ транспортната лент..

0.00лв

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента за замразени храни - ALPHA 20AA_BL_AC Този тип транспортна лента е предназначен за студени и замразени храни. ALPHA 20AA_BL_AC е изработена от 2 пласта с обща дебелина на лентата около 2,8 мм, с твърдо покритие, което е с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ..

0.00лв

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm Този тип транспортна лента от PVC се използва за мазни храни в млекопреработването, месообработката, добива на масла и др. отрасли. ALPHA 20AA_OL транспортната лента е изработена от 2 пласта с обща дебелина около 2,8 mm, има твърдо покритие с висока устойчивост на животински мазн..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm Транспортните ленти за храни за тежко натоварване от тип ALPHA 30AA трябва да работят в трудни условия, понякога в продължение на няколко смени без прекъсване. Вашият избор на материал за транспортната лента за хранителни продукти влияе силно върху живота на оборудван..

0.00лв

Тагове: PVC, транспортна лента, за захар, антистатична, ALPHA 30Z