PVC пръти 

Поливинилхлоридът под формата на пръти е една от най-разпространените пластмаси в света. Най-широкото използване на PVC пръти в инженеринговата дейност е в сферата на изграждането на съдове, резервоари и контейнери за най-различни флуиди, поради отличната им устойчивост на химикали и вода. Те издържат на температури в интервала от 0°C +60°C.

Индустриалните сиви PVC пръти са много устойчиви на химически агенти и лесни за машинна обработка и лепене. Поливинилхлоридните пръти са устойчиви на киселини, алкали и алифатни въглеводороди, но са нестабилни по отношение на действието на ароматни и хлорирани въглеводороди.

PVC прътите са твърда, лека, евтина пластмаса, с ниска абсорбция на вода. Прътите от ПВЦ са с добра стабилност на размерите, могат лесно да се термоформоват, заваряват и лепят. Поливинилхлоридните пръти са намерили широко приложение не само в областта на машиностроенето, но и в строителството, както и в областта на рекламата.

Приложение:

Детайлите, изработени от поливинилхлоридни пръти, имат висока механична якост и твърдост. ПВЦ прътът се характеризира с ниска запалимост и самозагасяне след отстраняване от пламъка. PVC прътите имат отлично съпротивление на триене и устойчивост на надраскване.

PVC прътите се предлагат в различни диаметри, дължини и цветове – от ф10 до ф300, по размери на клиента.

Обща спецификация
Приложение:
  • PVC прътите се ползват широко като заместител на цветни метали, специални стомани, каучук и т.н. в текстил, хартия и други индустрии.
  • Прътите от PVC са подходящи за производството на детайли на помпи.
  • Пръти от ПВЦ се ползват за изработка на детайли по PVC клапани, тръбопроводи, химически резервоари, за оборудване в галванични цехове,
  • ПВЦ прътите се ползват като детайли в ел. оборудване и за електрически части.
  • PVC се използва в рекламната индустрия (знаци, знаци, букви, витрини, щандове. 
  • Прътите от ПВЦ служат за производството на повече от 3000 вида материали и продукти, използвани за различни цели в електрическа, леката промишленост, тежка техника, корабостроене, земеделие , медицината и в производството на строителни материали.
  • Те се използват в производството на химически апарати, в строителната индустрия, в автомобилната, фотографската индустрия, електротехниката и други отрасли.
Температурен диапазон °С 0°C +60°C.
Относително тегло: 1.41 g/cm³
Цвят тъмно сиво, светло сиво, бяло, слонова кост, червено, черно, прозрачно кафяво
Продуктов лист

PVC пръти - продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC пръти

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Поливинилхлорид / PVC на листи

Поливинилхлорид / PVC на листи

Поливинилхлорид / PVC на листи са твърда плътна пластмаса с висока устойчивост на удар и стареене при външни условия от -15 до +60 С. Поливинилхлоридът на листи е устойчив на химикали и агресивни среди. PVC листите се подлагат лесно на машинна обработка и могат да се оформят със стандартни инструменти.   PVC листите са налични и в про..

0.00лв

Тагове: PVC, пръти