PVC настилки

С грижа за Вашата сигурност, ние предлагаме широк спектър от антиплъзгащи настилки за всякакъв тип среди – индустриални и търговски площи и за домашни нужди.

Благодарение на специалния дизайн на антиплъзгащите ПВЦ гумени настилки, които предлагаме, Вие получавате безопасност при придвижване и намаляване на риска от подхлъзване.

Всички наши гумени настилки от ПВЦ предоставят защита против подхлъзване, чрез подобряване сцеплението между стъпалото и пода. Тайната на антиплъзгащите ни ПВЦ подови настилки е плътната концентрация на издадени или дълбоко положени издатини по повърхността в специална форма.

Това означава, че свойствата и качествата на настилката да предпазва от падане и подхлъзване са гарантирани в течение на времето и са неразделна част от структурата на продукта.

ПВЦ настилките ни, предпазващи от подхлъзване са налични в множество размери, дебелини, цветове, което Ви дава пълна свобода за избор при оформяне на помещението Ви.


Подова настилка тип Паричка

Подова настилка тип Паричка

Подова настилка тип Паричка Изработена от здрав и гъвкав гумен или PVC материал, подовата настилка тип “паричка”  e отличен избор за Вашите проекти. Шарката по повърхността на този продукт, под формата на кръгла награпена паричка е много добър метод за намаляване на плъзгането и подобрява безопасността при придвижване. Освен това, Г..

0.00лв

Рифелована гумена настилка - фино райе

Рифелована гумена настилка - фино райе

Рифелована гумена настилка - фино райе Ако търсите перфектната гумена настилка за търговски и индустриални нужди – не търсете повече – това е рифелованата гумена настилка, която предлагаме. Рифелованата гумена настилка е проектирана с уникална шарка, която подпомага за увеличаване на сцеплението с обувките. Гумената антиплъзгаща нас..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)