Подова настилка тип Паричка

Изработена от здрав и гъвкав гумен или PVC материал, подовата настилка тип паричка”  e отличен избор за Вашите проекти. Шарката по повърхността на този продукт, под формата на кръгла награпена паричка е много добър метод за намаляване на плъзгането и подобрява безопасността при придвижване.

Освен това, Гумената / PVC настилка – тип “паричка” се справя отлично и във влажни и мокри условия и е устойчива на химически въздействия. ПВЦ материалът, от който е изработена настилката тип “паричка” й придава висока степен на устойчивост при излагане на солена и морска вода, което я прави предпочитана и като настилка за корабни условия. 

Настилката тип паричка може да бъде изрязана по размер – точно според изискванията на вашия проект. Най-доброто е че този тип антиплъзгащи настилки могат да бъдат оформени и изрязани по контурите на пода Ви съвсем лесно и да бъдат напаснати, така че да не остават непокрити пространства.

Самите ролки SBR / ПВЦ настилка тип “паричка” са 10 метра дълги, но могат да бъдат доставени в по-голяма или по-малка дължина. Тъй като антиплъзгащите настилки тип “паричка” обикновено се предлагат в дебелина 2мм е съвсем лесно същите да бъдат нарязани с обикновено макетно ножче. По този начин получавате ПВЦ настилка, която пасва перфектно на автомобила, ремаркето, мазето и много други места.

Настилката тип “паричка” е с подобрени антиплъзгащи свойства. Едно от основните й предимства е че намалява силно риска от подхлъзване и падане. Шарката тип "паричка", от която идва и името й е леко релефно издадена. Въпреки че се вижда трудно с просто око, тези издатини са награпени и осигуряват на хората добър баланс при ходене и сигурност при стъпване. Самият гумен или ПВЦ материал е с отлични качества по отношение на износване на настилката.

Настилката тип паричка е подходяща, както за временен, така и за постоянен монтаж. Гумената / ПВЦ настилка тип "паричка" може да бъде монтирана по много начини – ако е за постоянна употреба е най-добре да бъде залепена. Ако е за временни нужди може да бъде монтирана или с двойно залепваща лента или с планки и крепежи, които могат да се демонтират.

Други предимства на настилката тип “Паричка”

  • Настилката тип паричка изглежда отлично, когато е монтирана – както в жилищни, така и в търговски, офис или индустриални помещения и площи.
  • Перфектна е за употреба край басейни, аквариуми, мокри помещения, корабни приложения и други нужди изискващи издръжливост на влага
  • Настилката тип паричка е идеална за фитнес зали, бани, ремаркета, кухни, ресторанти, мазета и много други.
Обща спецификация
Материал: PVC
Приложение:

Антиплъзгаща настилка за летища, антиплъзгаща настилка, настилка за козметични салони, настилки за автосервизи, ПВЦ настилка тип паричка за банки, настилка за мазета, ПВЦ настилка за бани, антиплъзгаща настилка за яхти, настилки антиплъзгащи тип паричка за складове, магазини, ветеринарни кабинети, мокри площи, настилка за ремаркета, настилка тип паричка за фитнес съоръжения.

Твърдост по Shore A 70 Shore A
Температурен диапазон °С 90С
Дебелина 2 mm, 3mm
Дължина 10000 mm
Цвят Черен, Сив, Кафяв
Продуктов лист

PVC настилка тип паричка - антиплъзгаща

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Подова настилка тип Паричка

  • 0.00лв


Възможни варианти


Тагове: Подова настилка, тип Паричка, антиплъзгаща