ПВЦ лентови завеси – оребрени – за преминаване на мотокари и тежко натоварване

Оребрените PVC лентови завеси, предлагани от нас се ползват за тежко натоварване при околни температури между +50°c до -15°c. ПВЦ лентовите завеси от този тип са оребрени, вместо плоски, за да улеснят достъпа до помещението и същевременно да са с по-голяма издръжливост на удари.

Оребряването на ПВЦ завесите гарантира, че основната площ от ПВЦ завесата е значително по-защитена от удар при преминаване на мотокари, превозни средства със всякакъв тип товари. Освен това служителите могат по-лесно а влизат и напускат помещенията, оградени с този тип завеси.

Оребряването намалява директния челен допир с повърхността на ПВЦ лентата, като по този начин те не се късат и не залепват помежду си. Всички наши ПВЦ лентови завеси за тежко натоварване и преминаване на мотокари са произведени и тествани в Европа и отговарят на европейските стандарти и REACH директивата.

Оребрените ПВЦ лентови завеси обикновено се ползват на места, където усилено преминават мотокари, товарни превозни средства. Основното им приложение е в складове, рампи и логистични центрове с усилено натоварване на трафика, но се ползват и в много други сфери, които изискват:

Контрол на температурата – този тип PVC лентови завеси са идеални за вътрешни и външни проходи, врати, отделения, отвори и др, където запазването на температурата е от съществено значение. Оребреният елемент на завесите е проектиран за подобрена издръжливост при работа с мотокари, позволявайки преминаването и на пешеходци.

Безопасност и здраве – тези лентови оребрени завеси могат да са ефективна бариера между складовете и офисната част на фирмите и да ограничат значително нежелания достъп до тях.

Шумоизолация – лентовите завеси са икономичен шумоизолатор, идеален за ограничаване или спиране на шума от външния или вътрешен трафик или други шумове.

Ограничаване на запрашаването – защита и контрол на запрашаването и нежелано смесване на стоки.

​Защита срещу насекоми и птици – ефективно решение за предпазване от птици, насекоми и други замърсители.

ПВЦ Лентовите оребрени завеси служат за преминаване на мотокари, за всякакво тежко натоварване, за завеси за тежко натоварени индустриални врати, затварящи завеси, PVC завеси, индустриални завеси, складове, производствени цехове, търговски обекти, високо натоварени места, логистика, складови и логистични помещения,

Моля, свържете се с нашия технически отдел, ако желаете помощ в избора си на ПВЦ лентови завеси!

Обща спецификация
Приложение:
  • ПВЦ лентови завеси за мотокари, превозни средства и складове с усилено натоварване на трафика 
  • Рампи на логистични центрове, магазини, заводи и др., където има тежко натоварване
Температурен диапазон °С -15 °C - 50°C
Дебелина

  • PVC лентови завеси за мотокари 2 mm
  • PVC лентови завеси за мотокари 3 mm

Относително тегло: 1.41 g/cm³
Продуктов лист

PVC лентови завеси - за хладилни / фризерни помещения

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси Прозрачните PVC лентови завеси и PVC лентите, от които се изработват, са чудесен начин за спестяване от енергийни разходи, чрез отделяне на работните помещения. Предлагаме най-широкия асортимент PVC лентови завеси, така че да отговорим точно на Вашите изисквания, за външна и вътрешна употреба във всякакви инд..

0.00лв

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за нискотемпературни приложения, фризерни и хладилни помещения Този тип меки и прозрачни PVC лентови завеси e от специален клас ПВЦ, предназначен за употреба в хладилни помещения и фризерни отделения. Лентовите завеси от вида се използват само при ниски температури – до -40°С, там където стандартните..

0.00лв

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Зелените ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и като екран или щ..

0.00лв

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви Сивите PVC лентови завеси обикновено служат за корпоративно брандиране на входове и и лентови врати. Те са идеални за изграждане на оградени офис сектори и помещения, изолирани отделения и за подобряване на фирмения имидж, в комбинация с често използвания сив цвят при интериорния бизнес дизайн. ПВЦ ле..

0.00лв

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани  Перфорираните ПВЦ лентови завеси се препоръчват за употреба на закрито при температури между +50°c и -15°C. Перфорираното ПВЦ, под формата на ленти е специално проектирано като алтернатива на мрежите за насекоми и съдържа малки перфорации по ширината и дължината  си. Този тип перфорирани PVC..

0.00лв

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми  Жълтите PVC лентови завеси против насекоми, които предлагаме са специален материал, съдържащ Цитронела – аромат, който отблъсква пчели, оси, мухи и други летящи насекоми. Цветът на тези лентови завеси от ПВЦ е жълт, който както е известно е отблъскващ за мухи и насекоми. Тези две предп..

0.00лв

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси  Матираните, полупрозрачни PVC лентови завеси са предназначени основно за използване в нормални температурни среди и обикновено се употребяват при производството на PVC ленти за завеси, създавайки замъглена защитна бариера. Лентовите завеси ПВЦ от полупрозрачен тип позволяват светлината да прем..

0.00лв

Тагове: PVC, лентови, завеси, оребрени, мотокари