• PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Червените  ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и като екран или щит против светлината, излъчвана от заваръчните апарати.

Лентовите завеси за заваръчни дейности от PVC често се прилагат в индустриални предприятия, където се оформят малки заваръчни кабини и отделения за заваряване с УВ защита по зададен размер. Нашите заваръчни лентови завеси се предлагат в размери 200 x 2 / 300 x 2 / 300 x 3 мм, в зелено, червено и бронзов цвят.

Предимства на ПВЦ лентовите завеси за заваръчна работа:

 • Лентовите завеси за заваръчна работа и заваръчни апарати защитават хората срещу искри, проблясвания и са с вградена ултравиолетова защита, която предпазва работниците от вредното влияние на УВ лъчите по време на заваръчния процес.
 • Цветът на лентовите завеси от този тип е тъмночервен и прозрачен същевременно, с оглед изграждане на екран срещу вредните УВ лъчи.
 • При монтирана лентова завеса, силата на светлината генерирана при заварката намалява и дава възможност да се наблюдава заваръчния процес. Въпреки че има инсталирана PVC лентова завеса, видимостта се подобрява, а персоналът остава защитен. Очите на хората се предпазват при този опасен процес.
 • PVC Лентовите завеси за заваръчни работи предпазват от случайни пръски или горещи метални проектили, които могат да причинят сериозни изгаряния на незащитената кожа.
 • Тези ПВЦ Лентови завеси са известни още като завеси за заваряване, заваръчни завеси за защита при заваряване, тъмни завеси, които служат за ащита на служителите, високо температурни завеси, устойчиви на пламъци завеси, заваръчни производства, металообработване, автомобилни ремонти, корабостроене.

Всички ПВЦ лентови завеси са произведени и тествани в Европа и съответстват на Европейската REACH директива.  

Обща спецификация
Приложение:
 • PVC лентови завеси за заваръчни дейности
 • Лентови завеси за заваръчни апарати и оформяне на отделения за заварка
 • Предпазване на персонала при всеки тип инженерно производство при ползване на заваряване
 • Лентови завеси за автомобилни сервизи и ремонтни работилници където се заварява
Температурен диапазон °С +50°C / -15°C
Дебелина

 • PVC лентови завеси за заваръчни дейности - дебелина 1 mm
 • PVC лентови завеси за заваръчни дейности - дебелина 2 mm
 • PVC лентови завеси за заваръчни дейности - дебелина 3 mm
 • PVC лентови завеси за заваръчни дейности - дебелина 4 mm
 • PVC лентови завеси за заваръчни дейности - дебелина 5 mm

Относително тегло: 1.41 g/cm³
Продуктов лист

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

 • Производител: Germany
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA   Силиконът на листи от този вид е леко прозрачен, но не е напълно безцветен, като пропуска светлината през себе си. Прозрачният силикон на листи е с якост на опън до 6 MPA. Полупрозрачните силиконови листи с FDA одобрение са плътни и идеални за облицовки, подложки и пети на всякакво оборудване в хранит..

0.00лв

Поливинилхлорид / PVC на листи

Поливинилхлорид / PVC на листи

Поливинилхлорид / PVC на листи са твърда плътна пластмаса с висока устойчивост на удар и стареене при външни условия от -15 до +60 С. Поливинилхлоридът на листи е устойчив на химикали и агресивни среди. PVC листите се подлагат лесно на машинна обработка и могат да се оформят със стандартни инструменти.   PVC листите са налични и в про..

0.00лв

Поливинилхлорид / Прозрачен PVC на листи

Поливинилхлорид / Прозрачен PVC на листи

Прозрачните PVC листи  са твърда плътна пластмаса с висока устойчивост на удар и стареене при външни условия от -15 до +60 С. Поливинилхлоридът на листи е устойчив на химикали и агресивни среди. PVC листите се подлагат лесно на машинна обработка и могат да се оформят със стандартни инструменти.   PVC листите са налични и в прозрачна фо..

0.00лв

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси Прозрачните PVC лентови завеси и PVC лентите, от които се изработват, са чудесен начин за спестяване от енергийни разходи, чрез отделяне на работните помещения. Предлагаме най-широкия асортимент PVC лентови завеси, така че да отговорим точно на Вашите изисквания, за външна и вътрешна употреба във всякакви инд..

0.00лв

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A  Тази вариация на листов силиконов материал с одобрение от FDA е перфектна за приложения, изскващи пряк допир с храни и много високи температури. Прозрачният силикон на листи 40 Shore A e материал с много малка твърдост, което го прави подходящ за приложения където е необходимо по-добро уплътнение..

0.00лв

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви Сивите PVC лентови завеси обикновено служат за корпоративно брандиране на входове и и лентови врати. Те са идеални за изграждане на оградени офис сектори и помещения, изолирани отделения и за подобряване на фирмения имидж, в комбинация с често използвания сив цвят при интериорния бизнес дизайн. ПВЦ ле..

0.00лв

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

ПВЦ лентови завеси – оребрени – за преминаване на мотокари и тежко натоварване Оребрените PVC лентови завеси, предлагани от нас се ползват за тежко натоварване при околни температури между +50°c до -15°c. ПВЦ лентовите завеси от този тип са оребрени, вместо плоски, за да улеснят достъпа до помещението и същевреме..

0.00лв

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани  Перфорираните ПВЦ лентови завеси се препоръчват за употреба на закрито при температури между +50°c и -15°C. Перфорираното ПВЦ, под формата на ленти е специално проектирано като алтернатива на мрежите за насекоми и съдържа малки перфорации по ширината и дължината  си. Този тип перфорирани PVC..

0.00лв

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми  Жълтите PVC лентови завеси против насекоми, които предлагаме са специален материал, съдържащ Цитронела – аромат, който отблъсква пчели, оси, мухи и други летящи насекоми. Цветът на тези лентови завеси от ПВЦ е жълт, който както е известно е отблъскващ за мухи и насекоми. Тези две предпос..

0.00лв

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси  Матираните, полупрозрачни PVC лентови завеси са предназначени основно за използване в нормални температурни среди и обикновено се употребяват при производството на PVC ленти за завеси, създавайки замъглена защитна бариера. Лентовите завеси ПВЦ от полупрозрачен тип позволяват светлината да пр..

0.00лв

Тагове: PVC, лентови завеси, заваръчни дейности, UV защита, зелени