Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума

Изрязване гарнитури от обикновена гума и от маслоустойчива гума NBR по размер и задание на клиента

NBR гумата, известна като Buna-N, е най-широко разпространения еластомер за уплътнения и гарнитури. Нейните свойства дават отлична устойчивост на петролно-базирани флуиди, хидравлични течности, бензин, алкални и киселинни вещества. Нитрилът е полимер, който се избира често при приложения изискващи маслоустойчивост и устойчивост на разтворители.

Изработваме изрязани гумени гарнитури от NBR в широк диапазон от типове, дебелини и твърдости. 

Изрязаните маслоустойчиви гумени гарнитури от NBR обикновено са в черен цвят, но ако са с FDA одобрение се предлагат и в бял цвят.

  • Маслоустойчивите гумени гарнитури се предлагат със и без лепилен слой. Обикновено поддържаме на склад дебелини на листовия материал, вариращи от 1 до 10 мм.
  • Маслоустойчивите гумени гарнитури са с твърдост, която варира обикновено от 30 до 90 по Шор А.
  • Температурната им устойчивост е до 110 C

Варианти на маслоустойчивата гума:

Гарнитурите от SBR представляват детайли от обикновена гума, която не е маслоустойчива. Предимството на SBR e че притежава много голяма гъвкавост и уплътнява неравности и фланци, с неравни повърхности. SBR гарнитурите са с висока абразивоустойчивост и по-ниска цена от всички останали еластомери.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Витонови гарнитури

Витонови гарнитури

Витонови гарнитури Витоновите гарнитури, изрязвани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД са устойчиви към алкални вещества, животински и растителни масла, хлорни въглеводороди, горива и концентрирани киселини. Те имат отлична устойчивост на високи температури. Въпреки това Витоновите гарнитури не са подходящи за кетони от типа на ацетона и органичните киселини. ..

0.00лв

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит Изрязване на гарнитури от армиран графит по задание на клиента от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД Графитните гарнитури от този тип са изградени от полутвърд графитен материал, с подсилваща метална  неръждаема вложка. Полутвърдият ламиниран графитен материал е произведен от ексфолиран графит ламиниран и подсилен с никелов..

0.00лв

Гарнитури от слюда / миканит

Гарнитури от слюда / миканит

Изрязване гарнитури от слюда по размери на клиентаУплътнителният материал от слюда е изключителен по отношение на високотемпературната си устойчивост. При температури над 500 градуса по Целзий идеалния до тази граница гъвкав графитен материал не може да бъде използван. Графитът се изпича при тези завишени температури, когато има наличие на кислород..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5Mpa  маслоустойчивата гума с устойчивост до 5 Mpa представлява еластомер от групата на синтетичните кополимери – акрилонитрил-бутадиен. Тази гума издържа на масла, но е със слаба устойчивост на атмосферни влияния. Използва се предимно за изработка на уплътнения за машини, които работят с масла,..

0.00лв

SBR обикновена гума - черна - 70 Shore A

SBR обикновена гума - черна - 70 Shore A

SBR обикновена гума - черна - 70 Shore A Химическо название: Styrene Butadiene Rubber Често срещани наименования: SBR гума, SBR обикновена гума, Buna-S, Абразивоустойчива гума, Обикновена техническа гума SBR Обикновената техническа гума има отлична адхезия към метали, както и отлична абразивоустойчивост. Поради това, че техническа..

0.00лв