NBR маслоустойчива гума, с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.4 mm

Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви гумени материали за диафрагми, с подсилващи вложки от следните материали:
 • Nylon / полиамид;
 • полиестер; 
 • памук; 
 • Nomex / Арамидни влакна; 
 • стъклен плат

Диафрагмените гумени листи могат да се използват в следните приложения:

 • автомобилни карбуратори; 
 • газови контролни уреди и клапани; 
 • газови задвижки и актуатори за метан и пропан-бутан.;
 • дизелови и други видове горивни помпи; 
 • измервателна апаратура за газ и горива; 

Освен диафрагмените гумени листи, можем да предложим и отляти диафрагми за вашите специфични нужди. Предлагаме над 10 вида материали, от които могат да бъдат изработени вашите диафрагми.

Обща спецификация
Приложение:

NBR Маслоустойчивата гума с плат за диафрагми се справя добре при динамични приложения като диафрагми на помпи, клапани, уплътнения с динамичен характер, гарнитури в среда от масла и горива.

Поради допълнителната си якост, маслоустойчивата гума с тъкан се използва, не само на места изискващи маслоустойчивост, а и при динамични приложения с добавена горещина, абразия, необходимост от водо- и газонепропускливост.

Температурен диапазон °С -30 °C до +90°C
Размер 1530х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 0,4 mm
Продуктов лист

NBR гума маслоустойчива за диафрагми - 0.4mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат

Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат

Силикон с вложка от полиестер, стъклена тъкан, плат Армираните с плат силиконови листи с представляват тъкан (стъклотъкан, полиестер, найлон и др), обмазана от двете страни със голямо количество силиконова гума. Силиконовите листи с вложка от плат са проектирани за приложения, в които стресовете са типично статични и наляганията са обикновено ни..

0.00лв

EPDM гума с плат

EPDM гума с плат

EPDM гума с плат на листи Цвят: черен Повърхност:  гладка Температурен диапазон: -50° до 110° C  Описание: ЕPDM гумата с плат е изработена от EPDM гума със армировка от памучен, полиестерен, полиамиден или стъклен плат, като гумата се добавя постепенно според дебелината на материала. Този процес на изработка дава на EPD..

0.00лв

FKM / Витонови листи с плат

FKM / Витонови листи с плат

Висококачествен витонов лист, с вложка от плат. Този тип лист от Viton® се произвежда по поръчка, според точните изисквания на клиента. Витонът е най-известният от флуороеластомерите - група високоустойчиви и издръжливи гуми.Витонът с плат притежава отлични технически характеристики, които в комбинация с точно подбраната тъканна вложка дават широк ..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД. Маслоустойчивата гума е н..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат – на листи  NBR маслоустойчивата гума с плат на листи, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 2-3 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат  е изработена от SBR гумен листов материал, но има и тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до 2-3 mPa. Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от разтягане и добавя устойчивост на скъсване. Предлагаме тази гума в дебелини от 2 – 50 мм с ..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой плат - до 5 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой плат - до 5 MPa  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с тъканно подсилване. Тази армирана гума издържа до макс. 5 mPa. Гумата с 1 слой плат от този тип е подсилена, за да издържа на по-високи налягания.   Добавката от тъканна вложка към обикновената SBR гума предпазва гумата от ра..

0.00лв

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 2 слоя плат  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с двойно тъканно подсилване. Тази двойно подсилена армирана гума издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с двойна текстилна вложка, която да издържа на високи натоварвания е тъканта, вградена в еластомерния материал. Добавката на два слоя тъкан..

0.00лв

Тагове: NBR маслоустойчива гума с плат, NBR гума с тъканна вложка, нитрилна гума с тъкан, Buna-N с плат