• NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A 

Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена.

Маслоустойчивата гума е нитрилен еластомер и представлява кополимер на акрилонитрил и бутадиен. Съществуват множество вариации гумени листи и комбинации с основа нитрилна съставка.

Акрилонитрилно съдържание

Акрилонитрилното съдържание (CAN) съдържание на полимерните вериги може да варира от 18% до 50%. По-ниското съдържание на акрилонитрил дава по-добри ниско-температурни свойства, но по-лоша устойчивост на горива и масла.

По-високото съдържание в гумените листи на акрилонитрил съответно дава по-ниско качество при нискотемпературно приложение, но подобрена устойчивост на горива и масла. Стандартната NBR гума типично има около 34% акрилонитрилно съдържание, за да комбинира двете крайности.

 

Начин на вулканизация: Сярно вулканизиране или Пероксидно вулканизиране

Стандартната маслоустойчива гума NBR, обикновено е сярно вулканизирана. Сярно вулканизираните съставки предлагат добра температурна устойчивост, но са по-податливи към втвърдяване при при високи температури.

Пероксидното вулканизиране на маслоустойчивата гума NBR води до по-добра топлинна устойчивост и по-слаба смачкваемост, но материалът е по-скъп и е по-трудно произвеждан.

Приложение:

Маслоустойчивата гума се представя добре при горивни помпи, уплътнения на люкове, гарнитури, както и всякакъв тип уплътнения за петролни продукти.

Поради разнообразието на съставките и комбинацията от тях, маслоустойчивата гума NBR на листи се използва не само в приложения изискващи маслоустойчивост и устойчивост на горива, а и такива изискващи издръжливост на горещина, абразия, вода и газонепропускливост.

От мащабни проекти и нефтени платформи до настилки за под, гумените листи от маслоустойчивата гума NBR са правилният материал за вашите приложения.

Устойчивост

  • Абразивоустойчивост: отлична
  • Устойчивост на скъсване: добра
  • Устойчивост на разтворители: добра до отлична
  • маслоустойчивост: добра до отлична

Температурен диапазон:

  • Нискотемпературна устойчивост: -34°C до -40 °C
  • Високотемпературна устойчивост: до 110°C
Обща спецификация
Приложение: Маслоустойчивата гума се представя добре при горивни помпи, уплътнения на люкове, гарнитури, както и всякакъв тип уплътнения за петролни продукти. Поради разнообразието на съставките и комбинацията от тях, маслоустойчивата гума NBR се използва не само в приложения изискващи маслоустойчивост и устойчивост на горива, а и такива изискващи издръжливост на горещина, абразия, вода и газонепропускливост. От мащабни проекти и нефтени платформи до настилки за под, маслоустойчивата гума NBR е правилният материал за вашите приложения.
Температурен диапазон °С -30 °C до +110°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
Относително тегло: 1,35 g/cm3
Продуктов лист

Маслоустойчива гума NBR - Shore 70

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена. Маслоустойчивата гума е нитрилен еластомер и представлява..

0.00лв

Бяла NBR гума за храни

Бяла NBR гума за храни

Бяла маслоустойчива NBR гума за храни:  Бялата нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administration) и е напълно..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат – на листи  NBR маслоустойчивата гума с плат на листи  , още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително ниската си цена. Вложката..

0.00лв

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчива гума е много по компресируема от нормалната плътна гума. Този тип микропореста мас..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума, с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.4 mm Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчи..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.65 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчив..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.8 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.0 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 2.0 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa  Нашата маслоустойчива гума с твърдост 65 Shore A, представлява каучуков лист от нитрилна NBR-гума от висок клас в черен цвят. NBR е гума, издържаща на масла и горива, които са на основата на петролни съставки, дизел или пропан-бутан. Освен това маслоустойчивата NBR гума е издръжлива към минер..

0.00лв

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5 Mpa

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 5Mpa  маслоустойчивата гума с устойчивост до 5 Mpa представлява еластомер от групата на синтетичните кополимери – акрилонитрил-бутадиен. Тази гума издържа на масла, но е със слаба устойчивост на атмосферни влияния. Използва се предимно за изработка на уплътнения за машини, които работят с масла,..

0.00лв

Тагове: NBR маслоустойчива гума, NBR гума, нитрилна гума, Buna-N