NBR гума за храни - бяла

Бялата маслоустойчива гума за храни

е достатъчно здрава, за да поеме всмукването и нагнетяването на хранителни и млечни продукти. Нитрилната гума с одобрение за храни издържа на температури от -40°C до 100°C. Бялата маслоустойчива гума, подходяща за хранителната промишленост е известна с високата си устойчивост на животински и растителни мазнини. Маслоустойчивата нитрилна гума (Buna-N, NBR) типично се доставя в бял цвят.

Маслоустойчивата гума за хранителната промишленост се произвежда без вредни за здравето на човека компоненти и е без вкус и мирис. NBR гумата за храни може да се ползва в приложения, изискващи пренос на мазни съставки.

Маслоустойчивата гума за храни притежава одобрение за употреба в питейната и хранителната индустрия. Тя е подходяща за места, където храната влиза в директен контакт с гумата. Маслоустойчивата гума с одобрение за храни може да бъде използвана за повторен контакт с хранителни продукти.


Бяла NBR гума за храни

Бяла NBR гума за храни

Бяла маслоустойчива NBR гума за храни:  Бялата нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administration) и е напълно..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)