Изрязване гарнитури от слюда по размери на клиента

Уплътнителният материал от слюда е изключителен по отношение на високотемпературната си устойчивост. При температури над 500 градуса по Целзий идеалния до тази граница гъвкав графитен материал не може да бъде използван. Графитът се изпича при тези завишени температури, когато има наличие на кислород, докато гарнитурите от слюда не се променят до 1100 С.

Гарнитурите от слюден уплътнителен материал са отлична алтернатива при тези високи температури - до 1100 С. Някои от предимствата и свойствата на слюдата като уплътнителен материал са показани по-долу. Слюдата може да бъде много ефективна за уплътнение при високи температури, при критични приложения, без да се провали дори при наличието на кислород.

Слюдата е минерал, който предлага широк диапазон от изключителни свойства. Вероятно е да откриете, че слюдените гарнитури могат да подобрят значително употребата на вашите индустриални съоръжения.

Слюдата, която е в гарнитурите, предлагани от нас е под формата на люспи и е напълно безопасна, като предоставя висока термална и механична издръжливост, позволявайки успешно с нея да се замени напълно азбеста, който е забранен за ползване.


Приложенията на гарнитурите от слюда включват, но не се ограничават до:

  • Поддръжка на топлинни резистори - например конвектори
  • Топлинна изолация на прекъсвачи и между електронни компоненти
  • При големи дебелини, като топлинен изолатор в индустрии с голям стрес на материала, като например металообработване и металургия, химическа, стъклена, рафинериина промишленост
  • Механична поддръжка и електрическа изолация във високоволтови приложения
  • Замяна на азбестови панели в ковашки машини и хидравлични преси
  • Автомобилни изпускателни системи
  • Горивни клетки, газови турбини, турбо генератори
  • Може да се използва като пълнител в спирално навити гарнитури или като покриващ материал на рифелните гарнитури

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Гарнитури от слюда / миканит

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Безазбестови гарнитури

Безазбестови гарнитури

Безазбестови гарнитури  Изрежете гарнитури точно с вашите специфични размери от безазбестови листови материали. Ние можем да изрежем безазбестови уплътнения от всички основни производители на уплътнителни материали, включително,  Klinger, Frenzelit, Temac, Gambit, или от други, по заявка. Можем да отрежем уплътнения, използвайки водно ..

0.00лв

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума

Гарнитури от обикновена и маслоустойчива гума Изрязване гарнитури от обикновена гума и от маслоустойчива гума NBR по размер и задание на клиента NBR гумата, известна като Buna-N, е най-широко разпространения еластомер за уплътнения и гарнитури. Нейните свойства дават отлична устойчивост на петролно-базирани флуиди, хидравлични течности, ..

0.00лв

Графитни гарнитури

Графитни гарнитури

Графитни гарнитури:Графитните гарнитури са направени от частици експандиран графит. Те са отлични при екстремни условия, издържат на горещина, налягане, агресивни и корозивни химически условия и запазват стабилност при добри уплътнителни характеристики дори при високи температури и резки изменения на налягането. Експандираните графитни гарниту..

0.00лв

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит Изрязване на гарнитури от армиран графит по задание на клиента Графитните гарнитури от този тип са изградени от полутвърд графитен материал, с подсилваща метална  неръждаема вложка. Полутвърдият ламиниран графитен материал е произведен от ексфолиран графит ламиниран и подсилен с никелово или неръждаемо фолио, или..

0.00лв

Обкантени гарнитури за глави

Обкантени гарнитури за глави

Използваме съвременен компютърен дизайн и производствено оборудване от самото проектиране, до инженеринга, производството и завършването на обкантените гарнитури за глави. Днешните леки двигатели произвеждат много повече конски сили при по-високи цилиндрови налягания, натоварвания на скобите при екстремни температури. Нашият отдел за рязане на гар..

0.00лв

Медни гарнитури по поръчка

Медни гарнитури по поръчка

Медните гарнитури по поръчка, които произвеждаме са предназначени за всички приложения, изискващи висока производителност, които предполагат висока степен на уплътнение или употреба при много висока компресия. Ние сме в състояние да произведем по поръчка медни гарнитури, медни дифтунги и медни уплътнения и сме се специализ..

0.00лв