Белият витон / Viton® / FKM на листи с FDA одобрение 

е устойчив на хлорирани въглеводороди, горива, киселини и високи температури. Витонът с FDA одобрение не е устойчив към кетони, като например ацетон и органични киселини. Този материал е подходящ за ХВП при пряк допир с храни.

Белият витон за хранителната промишленост е популярен в хранителната индустрия, когато се налага изрязване на гарнитури, уплътнения, ленти и връзки, особено при пряк допир с храни и фармацевтични приложения. Предлагаме също и изрязване на витонови гарнитури по поръчка и изработване на екструдирани витонови профили от Бял витон / Viton® / FKM на листи с FDA одобрение .

  • Твърдост на витоновите листи по Shore: 65° ± 5°
  • Температурна устойчивост на витона : -10°C до +250°C

Спецификации:

  • Цвятr: бял
  • размер на ролката (м): 10 x 1.2
  • Дебелина (mm): 1, 1.5, 2, 3, 4, 5

Допълнителна информация

Белите витонови листи с FDA одобрение за храни са еластомер с твърдост около 70° Shore A, съдържание 66% флуорин, с 100% непреработени флуороеластомерни съставки, предназначени за многократен контакт с храна в течна и твърда хранителна среда.

Витонът с одобрение за хранителната промишленост има сертификат за съответствие с изискванията на FDA описани в кодекса на федералните разпоредби на САЩ 21 CFR 177.2600. След вулканизация, материалът се довулканизира в продължение на 8 часа при 180С.

Обща спецификация
Приложение: Устойчив на хлорирани въглеводороди, горива, киселини и високи температури. Годен за употреба в ХВП при пряк допир с храни и напитки.
Твърдост по Shore A 65° ± 5°
Дебелина 1, 1.5, 2, 3, 4, 5 mm
Цвят Бял
Одобрения: FDA

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Витонови гарнитури

Витонови гарнитури

Витонови гарнитури Витоновите гарнитури, изрязвани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД са устойчиви към алкални вещества, животински и растителни масла, хлорни въглеводороди, горива и концентрирани киселини. Те имат отлична устойчивост на високи температури. Въпреки това Витоновите гарнитури не са подходящи за кетони от типа на ацетона и органичните киселини. ..

0.00лв

FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

Белият витон / Viton® / FKM на листи с FDA одобрение  е устойчив на хлорирани въглеводороди, горива, киселини и високи температури. Витонът с FDA одобрение не е устойчив към кетони, като например ацетон и органични киселини. Този материал е подходящ за ХВП при пряк допир с храни. Белият витон за хранителната промишленост е популярен в хр..

0.00лв

FKM / Viton® листи за обща употреба

FKM / Viton® листи за обща употреба

FKM / Viton® витонови листи за обща употреба Витонът за обща употреба под формата на листов материал е еластомер с твърдост 75 Shore, с гладка повърхност и основна съставка Viton - тип А. Витоновите листи имат отлична устойчивост към алифатни и ароматни въглеводороди, петролни масла, горива, озон и стареене, хлорирани разтворители, масла - от жи..

0.00лв

FKM / Витон листи - микропорести

FKM / Витон листи - микропорести

FKM / Витон листи - микропореста гума   Този материал представлява еластомер с ниска плътност - флуороеластомерна гума - FKM / Витон във вариант микропорест витон.  Микропорестите витонови листи, съчетават качествата на витона и устойчивостта му, с функционалността, която придава ниската плътност и микропорестата структура. Приложенията..

0.00лв

FKM / Витонови листи с плат

FKM / Витонови листи с плат

Висококачествен витонов лист, с вложка от плат. Този тип лист от Viton® се произвежда по поръчка, според точните изисквания на клиента. Витонът е най-известният от флуороеластомерите - група високоустойчиви и издръжливи гуми.Витонът с плат притежава отлични технически характеристики, които в комбинация с точно подбраната тъканна вложка дават широк ..

0.00лв

VITON™ гумени листи - Grade A

VITON™ гумени листи - Grade A

VITON™ гумени листи - Grade A Съществуват някои съществени различия между различните групи флуороеластомери на Viton по отношение на силата на натиск, ниската гъвкавост по отношение на топлината и устойчивостта на определени групи течности. В зависимост от тяхната сравнителна устойчивост спрямо течността и химичната атака, стандартните видо..

0.00лв

VITON™ гумени листи - Grade B

VITON™ гумени листи - Grade B

VITON™ гумени листи - Grade B Каучуковите листове от Viton от този клас са произведени от висококачествен Viton тип B със съдържание на флуор не по-малко от 68%. Viton ™ тип B е по-устойчив и поддържа по-голяма стабилност след стареене на сухо при висока температура, отколкото Viton ™ тип А. Тези листи от витон се..

0.00лв

Viton® - оригинален на листи

Viton® - оригинален на листи

Viton® - оригинален на листи Viton е често използваната дума за флуоровъглерод (химическо наименование Chlorotrifluoroethlenevinylidene fluoride) каучук и често се свежда до FKM (който обикновено се използва във Великобритания и Европа) или FPM (който обикновено се използва извън Обединеното кралство и Европа). Истинската гума Viton е син..

0.00лв

Тагове: Витон за храни, FKM листи, витонови листи