Висококачествен витонов лист, с вложка от плат. Този тип лист от Viton® се произвежда по поръчка, според точните изисквания на клиента. Витонът е най-известният от флуороеластомерите - група високоустойчиви и издръжливи гуми.

Витонът с плат притежава отлични технически характеристики, които в комбинация с точно подбраната тъканна вложка дават широк обхват от приложения при екстремни среди

Подсилен витон с плат | FKM лист с тъканна армировка | Viton® с плат | Армиран витонов лист - Viton® 

Горепосочените названия са различни имена, използвани в различните държави и индустрии за да опишат същия продуктов тип. Някои наричат този продукт "техническа тъкан с витон".

Предлагаме широк асортимент от Viton® с тъканна вложка - в твърдости от 50 до 90 shore, с импресия на плат на повърхността, с гладка повърхност, както и полувулканизиран или невулканизиран витонов лист с тъкан. Предлагаме и широк избор от тъканни вложки за витон.

 • Nomex тъкан за витонови листи
 • кевларена тъкан за витонови листи
 • стъклена тъкан за листи от витон
 • неръждаема метална армировъчна мрежа за витон
 • арамидна тъкан за витонови листи
 • полиестерна тъкан за Viton
 • тъкан от Nylon за витонови листи
 • памучна тъкан за витон

Спецификации

 • цвят черен Витон / Viton® на листи, налични са и др. цветове
 • ширина 0.5m до 1.85m – ширината зависи и от тъканната вложка
 • Тегло на тъканната вложка: Обикновено до 850 GSM
 • Твърдост 50 IRHD, 60 IRHD, 70 IRHD, 80 IRHD, 90 IRHD
 • Конструкция: Различни класове витон, цвят, степен на вулканизация, разнообразни повърхности и брой слоеве
 • степен на вулканизация вулканизирани, невулканизирани, полувулканизирани витонови листи с вложка
 • повърхност - импресия на тъкан или гладка повърхност
 • дължина на ролката: според предпочитание на клиента (10m+)
 • Наличност: Изработва се по поръчка според спецификацията на клиента. Подлежи на минимално количество за поръчка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

FKM / Витонови листи с плат

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

FKM / Viton® листи с FDA одобрение за храни

Белият витон / Viton® / FKM на листи с FDA одобрение  е устойчив на хлорирани въглеводороди, горива, киселини и високи температури. Витонът с FDA одобрение не е устойчив към кетони, като например ацетон и органични киселини. Този материал е подходящ за ХВП при пряк допир с храни. Белият витон за хранителната промишленост е популярен в хр..

0.00лв

FKM / Viton® листи за обща употреба

FKM / Viton® листи за обща употреба

FKM / Viton® витонови листи за обща употреба Витонът за обща употреба под формата на листов материал е еластомер с твърдост 75 Shore, с гладка повърхност и основна съставка Viton - тип А. Витоновите листи имат отлична устойчивост към алифатни и ароматни въглеводороди, петролни масла, горива, озон и стареене, хлорирани разтворители, масла - от жи..

0.00лв

FKM / Витон листи - микропорести

FKM / Витон листи - микропорести

FKM / Витон листи - микропореста гума   Този материал представлява еластомер с ниска плътност - флуороеластомерна гума - FKM / Витон във вариант микропорест витон.  Микропорестите витонови листи, съчетават качествата на витона и устойчивостта му, с функционалността, която придава ниската плътност и микропорестата структура. Приложенията..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума, с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.4 mm Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчи..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.65 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.65 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчив..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.8 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.0 mm: Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчи..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 2.0 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

Тагове: Витон, витонови листи, FKM листи с плат, витонови листи с армировка