EPDM пероксидно обраб. гума

Пероксидно вулканизираната EPDM гума е отличен клас на синтетичната гума, изработен от 100% пероксидно вулканизиран EPDM полимер. Пероксидно обработената гума е специално проектирана, за да проявява отлична озоноустойчивост и високотемпературна издръжливост. Това прави пероксидно обработената EPDM гума на листи добър материал за приложения на открито, с дълго излагане на стареене и ултравиолетови лъчи.

Пероксидно обработената гума EPDM притежава отлични физични свойства, включително механична якост. Тя е обработена в пероксидна система и е подходяща за употреба, когато е необходимо използването на гума без съдържание на сяра.

Пероксидно обработената гума ЕPDM на листи показва устойчивост към широк обхват от химикали, киселини и алкални елементи. Пероксидно обработената гума е подходяща за продължително ползване при морски приложения и приложения с вода, като не се разпада и разкъсва дори, когато е постоянно потопена.


Пероксидно обработена EPDM гума

Пероксидно обработена EPDM гума

Описание: Пероксидно обработената EPDM гума е висок клас синтетична гума, направена от 100% пероксиден EPDM полимер. Тя е специфично проектирана да показва отлична озоноустойчивост и температурна устойчивост. Това прави пероксидно обработената EPDM гума подходяща за приложения на открито с дългосрочно излагане на стареене и ултравиолетови лъчи..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)